HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@fact0riel sen ciddi misin ya bu bilgiyi berden aldın
-
@fact0riel bekliyoruz bekliyoruzda kimlere gidecek teklif
-
Boşuna umutlanmasaydik bari yeterince üzüldük
-
Saat zaten 4 oldu bugün nasıl açıklanacak arkadaşım bilmiyorsaniz umut vermeyin lütfen
-
sistem hata veriyor beyler bayanlar birşeyler yükleniyor bakalım ne çıkacak bize
uzmanlıktada aynısı olmuştu -
@referansızişsiz onu sabahtan beri veriyor ben bugün açıklanmasına ihtimal vermiyorum, bizi yedi eleman
-
kaç gündür giriyodum sisteme bugun oyle oldu birşeyler oluyor bakalım o değilde yine başarısız yazarsa tam komedi olur
-
O kelimeyi yazmasınlar bencede hiç hoş değil o kadar sınavı geç başarısız yazsın Ayrıca bende sanmıyorum bugün açıklansın
-
@fact0riel bak guzel kardesm daha onceleri sen sucuklu kahveyi elestiriyordun lutfen birsey biliyorsan soyle insanlarin umutlariyla oynama cok ah alirsin yoksa.
-
Eğer haftaya eğitim olmayacaksa bugün açıklamaları mantıklı değil; ama açıklayıp kabul etmeyenlerden geri dönüş isteyeceklerse ancak bugün ya da kısa bir zamanda açıklama beklemek mantıklı.
-
@voshue HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@fact0riel bak guzel kardesm daha onceleri sen sucuklu kahveyi elestiriyordun lutfen birsey biliyorsan soyle insanlarin umutlariyla oynama cok ah alirsin yoksa.
sucuklu kahveyle karıştırmasak iyiydi adaö 1 hafta açıklancak açıklancak diye yedi
-
@fact0riel sende bizi mi yiyosun güzel kardeşim.
-
yemiyorum kardeşim bekleyin dedik ya
-
@yosulusne kim kimi koparıyor anlamadım ki bize iş mi koyuyorlar
-
@fact0riel inşallah doğrudur kardeşim
-
@dolapdereli bende anlamış değilim hiç kafama yatmıyo bugün açıklanma ihtimali ama hadi bakalım
-
@fact0riel elenen olacak mı onu bilen bunu da bilir
-
@fact0riel millet evine dönüyor cuma akşamı neyi bekleyelim bekçi teklifi mi gelecek
-
@dolapdereli bekçi teklifinede razıyız varsın gelsin
-
@dolapdereli banka mülakatı bkleyipe 7ye kadar çalıştıklarını bilmiomusun kardeşim + bu ik yani