HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@gökalp ama öbür gün açıklanmışlardı ondan dedim dostum. Neyse bakalım görecez
-
@dolapdereli saatin 17.30u geçmesinin haricinde, bankadan resmi, açık ve net bir açıklama olmaksızın uzman yardımcısı mülakatından elenenlere servis görevlisi teklifi yapılacağı ve hatta onunda bugün açıklanacağı konusunda çok çok eminiz. Benim şaşırdığım nokta buydu.
-Açıklanacak!
Peki ne açıklanacak??
Verilen ilk bilgi; mart sonu olarak belirtilmiş ve üstü kapalı olarak (burada kastedilen, nasıl alınacağıdır; sınavla yada mülakattan elenenlerden..... gibi) 500 kişiyi daha çeşitli kadrolar için işe alacağız denilmiş, daha sonra bankanın sitesinde yayınlanan bilgide mart sonu ibaresi 'çok kısa süre içinde' olarak değiştirilmiş.
Bu bilgiler ışığında, beklediğimiz şey nedir? Bugün bir kadro teklifi mi bekliyoruz?
Banka sürecin detayları konusunda bu kadar muğlak bilgi vermişken, bugün başlamayan sürecin bitmesini mi bekliyoruz?
Tekrar soruyorum açıklanacak olan nedir? -
AÇIKLANDI
-
@fact0riel ne açıklandı arkadaşlar
-
73.3 Puanla , bunuda kazanamamışım . Ne kadar garip değil mi ?
-
Benimkinde degerlendirme sureci devam etmektedir yaziyor bu ne demek böyle yazan var mi?
-
Diyarbakır mi sıkıyorsa siz calisin bence teklif gelmeyen arkadaslar uzulmesin bizler uzman yard hakediyoruz
-
@Zach Sizde başarisiz mi yaziyor acaba?
-
Benim ist servis gör uygun görülmüş. Uzman yrd olmadı ama bu oldu şükür. Uzman olan arkadaşlarla denk gelmem inş aynı şeye girdik bana servis düştü.eğitim de 1 hafta sürecek
-
@Interest hocam uygun bir pozisyonda değerlendirilemediniz diyor
-
Bundada olmamış bizim
-
İnsanlar ne açıklandığını bile bilmiyor. Bravo!
Harika bir işe imza atıldı, tebrik ediyorum süreci yönetenleri.
Kazanamayanlar üzülmesin, alımların neye göre yapıldığı belli. Hele ki uzman yardımcılığı sınavında 70 üstü almış bir adama mümkünse etmesinler servis görevlisi teklifi. Sonra personel niye kaçıyor? -
@Zach Tesekkur ederim bende degerlendirme sureci devam etmektedir yaziyor anlayamadim böyle yazan varsa bilgi verirse sevinirim.
-
Şaşırıyorum gerçekten , yani mülakattan elendiyse herkes elendi , e puana göre sıralama yaptılar desem sıralamada olmam gerekiyor . Neye göre yapıldı bu teklif şimdi hiçbir şey anlamadım
-
Yine olmadı. Uygun görülenin neyi fazla anlamış değilim bu ülke nereye gidiyor Allah sonumuzu hayretsin
-
Hocam bana çorumu uygun görmüşler
-
@yosulusne yok artık ben İstanbul veya iç kontrl için Çorum yazmıştım ist geldi
-
@dolapdereli bende istanbul yazmıştım ne alaka ya
-
Bana Agri uygun gorulmus
-
......................................