HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
arkadaşlar iç kontrolden elenip servis görevlisi için kabul edilen var mı acaba benden başka? bir de giriş günü tam vakıfbank sınavına denk geliyor buraya gidersem sınavı kaçırırım. bu durumda olan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuz?
-
@Interest HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@voshue Mufettis veya iç kontrolorluk için girdiyseniz devam ediyormus degerlendirme, baska pozisyon için teklif gelebilirmis. Aradim sordum az önce.
Gelirse Ne zamana kadar gelir hocam sizce
-
@Serengeti_Kanunu Ben de ne zamana kadar bekleyelim diye sordum ama cevap alamadim:) Siteyi takip edecegiz artik.
-
@Interest yedek anlamına geliyor sanırım.
-
Kazanan arkadaşlar eğitim süreciniz ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?
-
@dolapdereli bende masabası demistim oyuzden elendim herhalde pazarlama desem olcakmiydı rasyonaliteden bir hayli uzak mülakatlar silsilesi kıniyorum . Diyarbakır servis görevlisi icin cagrildim masabası ya !
-
@miklos bnde o durumdayım cok kararsız kaldım
-
@squardward 26 sinda otelde olacakmisiz
-
@ckrckr teşekkürler
-
@forrestxyz bilmiyorum ben de . bir yandan daha iyi pozisyonlarda çalışabilirim umudu var diğer yandan da işsizlik korkusu. ne yönde karar versem sonunda pişmanlık duyacakmışım gibi hissediyorum.
-
BT için tekrar çağırılan var mı acaba arkadaşlar benim alanım BT de .
-
@forrestxyz ben de ayni durumdayım arkadaşlar. Arayıp bu durumla ilgili bilgi edinen var mı
-
Herkesin eğitimler 27sinde mi başlıyor?
-
Arkadaşlar eğitimde iken şehir degistiriliyormus karsilikli olarak bana diyarbakır geldi istanbul ve kayseri icin karsilikli degisiklik yapabilirz
-
@luck bu bilgiyi nerden edindiniz
-
maaş konusunda bilgi verebilen var mı?
-
@antigone arkadasim soyledi daha once boyle olms
-
Servis gorevlisi arkadaslar sizin egitim ne kadar surecek acaba? Belki sizinki bitince iç kontrol ve teftisten elenenlere teklif gelir.
-
bana urfa geldi urfa isteyen warsa değitirebiliriz
-
@Interest 26 şubat 4 mart kardeşim