HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@antigone Teşekkürler:)
-
ARkadaşlar lütfen bilen biri bana maaşı yazabilir mi?
-
Ic kontrolor veya mufettislik icin elenip teklif gelen var mi arkadaslar?
-
@danıldtramp arkadasima geldi bende ise surec devam etmektedir diyor ya sizde ?
-
@voshue uygun bir pozisyon icin degerlendirilemediniz? Cok enteresan
-
@danıldtramp ic kontrolor ve ya teftis miydi hocam ?
-
@voshue arkadasiniz teftis icin mi girmisti
-
@Serengeti_Kanunu hayir ic kontrolor hocam . Sizin durum nedir acaba ?
-
Ben de teftişten elendim. Değerlendirme süreci devam etmektedir yazıyo. Teftiştekiler İstanbul uzman yardımcılığından çıkanların yerine çağrılacak muhtemelen. Ya da kredi derece,mali analist,hazine vs. Boş kadrolar için
-
@voshue ic kontrolor hocam. 1 kez elediler dur bu tam olmadi deyip bir daha elediler resmen
-
@danıldtramp valla hocam ne desem bilemiyorum hakkimizda hayirlisi ins sgk olur .
-
@antigone babam restı cektı ben kabul etmeyeblırım mesela vakıfta uzmanlık sansını tepmıs olablırız ama ıste ıssizlık de var bence maas hakkında net bılgıye sahıp olmamız gerekıyor ona gore son kararı vermelıyız
-
@miklos sozlesme imzalaması da var sonucta bu ısın cok kararsızım dedıgın gıbı ıkı ucu da pısmanlık sankı
-
@voshue teftisten elendim degerlendiriliyor yaziyo hocam
-
Arkadaşlar benimde adana uygun görülmüş değişme şansimiz olacakmi acaba eğitimde
-
@mervee isterseniz değiştirebiliriz sizinle
-
@luck eğitimde iken istanbulda memur olan biri ile evlendiğimizde durumumuz ne olur bana doğudan bir il çıktı eğitimde onu istanbula çevirirler mi ki doğuya gitme şansım yok malesef eşim istanbulda olacak olmazsa eğer hiç kayıt yaptırmayım başkası iş sahibi olsun
-
Abi bu banka bana ne ol diyo ne öl diyor . Surec devam ediyor demisler acaba yedek miyiz yoksa neyiz bir anlam veremiyorum.
-
@voshue Size uzman yardimciligi teklif edilebilir dendi ama acaba mart ayi icerisinde mi olacak... Ilerleyen donemde yine aramak lazim.
-
arkadaşlar uzmanlıkları bırakanlar ne kadar tazminat ödüyor bilgisi olan var mı ?