HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Interest kim dedi hocam ik ile mi gorustunuz ?
-
Ben giresundayim ama ordu istiyorum benle değişmek isteyen olmaz.Bir iki ay sonra orduya gelebilme şansım ne olur ? Bilen yardımcı olabilir mi?
-
@voshue Evet Ik yi aradim bugun. Ben de iç kontrolden elenmistim. Degerlendirme devam ediyor yaziyor bende de. Size uzman yardimciligi teklif edilebilir takip edin dedi. Belki surecten ayrilanlarin bosluguna alacaklar.
-
@thequeenoftheguy valla gisede olan arkadasim tayinlerin cok zor oldugunu soledi memurluktaki degilmis
-
@forrestxyz 2200 ü buluyormuş sanırım.
-
Yalova kazanan var mı?
-
Uzmanlık mülakatından elenip değerlendirme devam ediyor sonucu alan var mı? Galiba sadece teftiş ve iç kontrolden elenenlerde o ibare olmuş onlara uzman yardımcılığı teklifi gitme durumu var sanırım. Eğer uzmanlıktan elenenlerde o ibare yoksa kabul etmeyenlerin yerine kimler nasıl çağırılacak göreceğiz insanlara istemedikleri ili dayatmışlar ben inanıyorum ki herkes kendini yakışanı yapacak ve istemeyenler reddedip bu teklifi isteyenlerin önünü açacaktır
-
Birisi facebook grupta şöyle yazmış. "Biraz önce insan kaynaklarını aradım sordum.. ' Uygun bir pozisyonda değerlendirilemediniz. ' yazan arkadaşlar kesinlikle elenmiştir.. Onlar servis görevlisi yada başka bişey olarak ALINMAYACAKTIR DEDİ !"
-
Ben de ik görüştüm akşam arkadaşlar uygun görülmedik sonucu var kabul etmeyenler olursa ne olacak diye sordum. Değerlendirmeler yapılır dedi siz net elendiniz süreç bitti demedi. Herkese birsey demişler galiba
-
Arkadaşlar çıplak maaş ne kadar 3 ayda cift maaslar haricinde bilen biri mutlaka yazsin lütfen
-
@Interest benim bugun otelde olan arkadasa dedim bizim durumu sormus servis gorevlisi teklifi gelir demis . Herkes farkli birsey diyor
-
@voshue Siz iç kontrol veya teftis misiniz dedi, iç kontrol diyince size uzmanlik teklifi gelir dedi. Servis gorevlisi olsa simdi gelmesi gerekirdi diye dusunuyorum. Sizler de arayin isterseniz belki ne zaman aciklanir diye bilgi alirsiniz.
-
arkadaşlar maaş bilgisi ilk 6 ay için ne olacak bilgisi olan var mı ? benim ikametgahım ve seçtiğim şehirden çok çok çok başka bir şehir geldi yer değiştirme mümkün olur mu 1 sene içinde acaba üzülmedim sevinmedim çok tuhaf bir şey oldu
-
çorum isteyen birileri var mı ?
-
@bezelye ben corumluyum hocam ama su an hala surec benim acimdan devam ediyor . Sonuclansin degiseblriz.
-
@Interest bende ic kontrolorden elendim bakalim ne kadar daha bekleyecegiz.
-
Arkadaşlar deneme süresi iki ay mı? Bu süreçte işten ayrılırsak tazminat ödemek zorunda kalmıyoruz sanırım değil mi?
-
@voshue umarım sizin de olur ama size uzman yardımcılığı gelir muhtelemen benim servis görevlisi çorum için
-
@bezelye banada çorum geldi çok şaşkınım sen nereyi yazmıştında çorum çıktı ki
-
@taurus sizin hangi il