HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
İyidir iyi Çorum candır
-
@yosulusne varmış ama içi dolu değilmiş
-
Benim memleket Trabzon, birkaç sene İstanbul'da yükselebilirsem yükseleyim yönetici olursam Trabzon tayini isterim hayaller. Maaş konusu net olmamakla ilk aylar 1900 3700 tek ve çift ay sonrası vergi diliminden düşüyor biraz sene sonuna doğru bide 280₺ multinet varmış
-
@bezelye yeni bir şehir yeni bir kültür aslına bakarsanız çok farklı bir tecrübe olacak diye düşünüyorum. Avm ye gelince en kısa zaman içerisinde içi dolar diye düşünüyorum
-
arkadaşlar bana adana çıktı ,bursa muğla çıkıpta değişmek isteyen olursa yazabilir .umarım değişim gibi bir hakkımız olur
-
@yosulusne öyle tabi bakalım nasıl olcak benim en büyük endişem şu an ilçe olup olmaması bari merkez olsun diye dua ediyorum
-
Arkadaslar degerlendirme sureci devam ediyor diyor da acaba kesin biyer gelecek mi demek olumsuz olsa olumsuz yazardi heralde umitlenelim mi huzunlenelim mi bilemedim. Iki kere elenmek cok koyar insana cunku bilennvar mi
-
@bezelye Bende merkez için dua ediyorum Çorum oldu en azından Çorum merkez olsun demi
-
@yosulusne merkezdir zaten corum nekadar ki
-
Benim kendi memleketim oldu Aydın başka Aydın var mı
-
@yosulusne aynen bari merkez olsun
-
@mülakatzede ben de İstanbul için uzman yardımcılığından elendim. Benim de şimdi Aydın oldu
-
Ben teftsten elendim hala degerlendirme devam ediyor diyor.teftisten elenip teklif gelen var mi ?
-
Osmaniye ye cagiriliyorum samsun ve çevresi iller için değiştirme imkanımız varsa Osmaniye ve çevresinden olan arkadaslarla değiştirebiliriz
-
Hatay oldu benimde :))
-
@ezgi_1_2 anladım Aydında mı ikamet ediyorsunuz benimde Istanbuldu
-
Elazığ var mı?
-
Arkadasim ic kontr. mulakatindan elendi servis icin döndüler.Tabi kabul etmeyecek o ayri.
-
@mülakatzede yok hayır izmirde oturuyorum
-
@ezgi_1_2 anladım hayırlısı olsun hakkımızda