HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@yosulusne HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@bezelye banada çorum geldi çok şaşkınım sen nereyi yazmıştında çorum çıktı ki
Çorumluyum ben arkadaşlar hayırlı olsun. Çorum iyidir memnun kalırsınız.
-
@duranvarlık valla benim de hayalim iç kont dü uzmanı kazanabildim onun da mülakatta elendim şimdi hamdolsun ist servis gör. geldi. iç kontrol sınavı olursa yine çabalarım şansım daha yüksek bu sefer banka personeli olucam. herkese değişik il gelmiş nerdeyse kars muş osmaniye ne ararsan var hem de tercih etmediği yerler
-
Ağrı var mı arkadaslar bi benim heralde
-
@mülakatzede çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur umarım
-
Rize oldu benim de
-
@mülakatzede benimde aydın
-
arkadaşlar herkes bu devirde bu işsizlikte girin diyor, kars diyarbakır muş şok etkisi yaratabilir kabul ama ekmek nerdeyse oraya şark göreci gibi düşünün her şey gönlünüzce olsun. Allah tren kazası vermesin halimize şükür
-
Teftisden elenip servis gorevlisi teklifi alan var mi ?
-
Eğitimden hemen sonra işe başlanır mı acaba ?
-
eğitimlerde otelde kalmayınca tazminat açısından ne kadar bir fark oluyor ki bilgisi olan var mı ?
-
@bezelye Eğitim süresince otelde kalmak zorunlu.
-
Arkadaşlar istifa durumunda tazminat hakkında kesin bilgisi olan paylaşabilir mi?
-
@302sino kesin bilgi mi
-
@kabakçığınhayatı
'Oryantasyon Programı, 26 Şubat - 04 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olup eğitim süresince otelde konaklanması zorunludur. 'Açıklamalar kısmından alıntı yaptım.
-
Sinop oldu çok şükür, kurum içi yükselişimiz bol olsun güzel kardeşlerim ayrıca Kastamonu ile yer değişimi yapmak istiyorum, Allah hepimizin gönlüne göre versin
-
@sk il tercihi icin secme hakki verildi mi ?
-
@302sino teşekkürler gözümden kaçmış orası
-
özel hastanelerle anlaşması var mı kurumun genelde bankaların oluyorya
-
Teftisten elenip uzmanligi aciklanan var mi? Ve istanbul cikan yok mu
-
@kabakçığınhayatı sizin durum nedir acaba ?