HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@kabakçığınhayatı hayır ama değişim şansı olabilir karşılıklı rıza olduğunda bence
-
@voshue degerlendirme devam ediyor yaziyor, teftisten elenmistim, sizin ?
-
bitlis gelmiş bana da. başta elazığ olmak üzere başka illerle değişim yapabilirim. bitlis isteyen meslektaşlarım varsa mesaj atabilirler.
-
@dolapdereli Evet. Tzh vakfi sitesine girip anlaşmali kurumlari gorebilirsiniz illere göre.
-
@kabakçığınhayatı aynisi yaziyor ic kontrolorden elendim
-
@Interest anlaşmalı kurumlardan ücretsiz mi alıyoruz hocam sağlık raporunu?
-
@kabakçığınhayatı benim de aynısı yazıyor, teftişten elendim
-
@texsas12 Onu tam bilemiyorum, Ziraat Bankasi'nda faturayı verdikten sonra banka ücreti size ödüyordu.
-
Benım de Antep gelmıs Adanayla degstırmek ısteyen olursa cok iyi olur da ben hıc antep rastlamadım gelen var mı antep ?
-
İlçeye mi merkeze mi atanacağız, ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı
-
bizim eğitim bugün cumartesi bitiyor. aksam servis görevlisi alımını görünce bekleyen arkadaşlar adına sevindim. arkadaşlar inşallah gönlünüze göre olur. işsizlik büyük sıkıntı...
-
Ic kontrolörlukten elenip de Olumsuz mail alan var mi ?
-
@sk Eğitimin sonunda belli olacak sanırım.
Ben dün uzman yardımcısı bir arkadaşa sormuştum burada, büyükşehirlerde ilçeye verilebiliyor demişti, büyükşehir olmayan yerler için durum nedir bilmiyorum ama hem küçük şehir hem de ilçeye verirlerse naparız bilemiyorum
-
@avukatı_mısın uzman yrd küçüksehirde merkez de de ilcede de olan arkadaslar var. ben merkez kobi mesela.. ilce kobi de var ilce bireysel de...
-
@goldfishformula Cevap için teşekkürler. İlçeye falan düşersem ve vaktim olursa oturur yds falan kasarım artık sıkıntıdan
-
@avukatı_mısın valla b grubu alsan kiranın kabası çıkar bence. inşallah alırsın kardeş.
-
@edmando17 var hocam sizde ne yaziyor ?
-
@goldfishformula Eyvallah da çok farketmeyecek maaş sanırım. Benim bildiğim kadarıyla dil tazminatı yıllık veriliyor yani en yüksek seviyeyi alınca aylık 50 lira falan artıyor maaş. Sırf can sıkıntısından uğraşırım uğraşırsam. İnşallah yanlış biliyorumdur
-
Arkadaslar aranizda batiyi kazanan, siirti isteyen varsa degistirebiliriz,donus bekliyorum burdan varsa böyle biri
-
@forrestxyz benim de gaziantep için teklif geldi ama kararsızım açıkcası