HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@stardust bende kararsızım ne umduk ne bulduk ya
-
@avukatı_mısın yanlış biliyorsunuz hocam yabancı dil tazminatı aylık ödenir.
Ayrıca maaşlara ilave olarak yılda 4 maaş ikramiye ve 2 maaş da temettü ödemesi yapılır. Yani dil tazminatı da olan birinin eline şu işsizlikte yine de iyi para geçer. Yıllık da %10 civarı bi zam yapılır.
Sizlere tavsiyem, eğer alternatifiniz yoksa ve kpss den pek ümidiniz yoksa teklifi kabul edin. İşsizlik giderek artıyor ve ilerde keşke kabul etseydim diyebilirsiniz.
-
@alihusssain Vay be bir şeyi yanlış biliyor olmama ilk kez sevindim, teşekkür ederim cevap için
-
@voshue degerlendirme surecinde. Pardon hocam siz hangi il icindi?
-
@goldfishformula yds tazminat rakamları nedir acaba dil seviyelerine göre?
-
uygulamayı telefona nasıl indireceğiz yapan varmı
-
@iddaaw3435 AppStore yada playstore da ara uygulamayı indir
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar banada teklıf geldı istanbul evet dedim gonderdim
Valla bu işssilıkte yapacak bişe yok en kötü guy bile 1 -1.5 seneyi bulur işe başlaman (sınav+mülakat+atanma süreci)
Bunuda göz önünde tutun derim bende kaç kere banka uzmanlıktan elendim napayım istediğim yer olacak diye daha fazla uğraşamayacağğım.
Ama kpss 2017 de göz kırpıyor bakalım nasıl yapcaz gari
-
Bana Siirt uygun görülmüş arkadaşlar. İsteyen olursa değiştirebiliriz.
-
@dedektif hocam şu tazminat konusunu ben de çok merak ediyorum.
-
@edmando17 trabzon hocam siz ?
-
Arkadaşlar bu servis görevlisi unvanı , banko görevlisi gibi mi? Nedir işi? Bilen varsa yardımcı olur mu lütfen
-
@lucas siirti kim ister Allah askina? Komik olmayin.
-
@madamsmith. aynen bide herkes gisede mi çalışacak gm vs almazllar mıı biizi
-
Arkadaşlar ben size bir konuda fikrimi söylemek istiyorum bu işi degerlendirmek acisindan yol gösteririr belki.VAKIFBANK müf yard sinavi ile ilgili. Sınav halkbankin sinavi gibi kolay degil ben gecen yil girmistim bu yil girmeyecegim. İngilizce yds ayarinda oluyor.mat turkce yapilabilir hukuk baya zorlayici idi hep bir paragraf bir aciklama seceneklerde hangisi dogrudur yanlistir gibi soru var toplamda alanda 40ar soru hukukta bir tane vardi direkt soru kisa soru yani iktisat kpss ayarinda muhabeye kolay demislerdi onu secmostim ben zor degildi lakin bankacilik finans sorulari vardi muhasebede maliyede yokmus yani 60 baraji var halkbankla karsilastirip kazanrim diye bakmayin yanlis degerlendirme olur .çok daha üst bir sinav sizi bekliyir olacak ona göre kararinizi vermenizi tavsiye ederim.
-
@elmanane Ben senin komik anlayışını anlamadım kusura bakma aklım biraz kıt. Mesela ben Siirt ya da çevresinde yaşasaydım isterdim.
-
.................................
-
@elmanane Kendi memleketinde çalışmak isteyen biri vardır, ailesi Siirt çevresinde olanlar vardır yakın olmak için ister belki bir umut yazmış.
Niye bu şekilde konuştuğunuzu anlamak güç, insanların işsizlikten kırıldığı dönemde yer beğenmemezlik gibi bir lüks kalmadı artık. Niye küçümsüyorsunuz, hevesini kırıyorsunuz insanların?
-
@luck HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Arkadaşlar ben size bir konuda fikrimi söylemek istiyorum bu işi degerlendirmek acisindan yol gösteririr belki.VAKIFBANK müf yard sinavi ile ilgili. Sınav halkbankin sinavi gibi kolay degil ben gecen yil girmistim bu yil girmeyecegim. İngilizce yds ayarinda oluyor.mat turkce yapilabilir hukuk baya zorlayici idi hep bir paragraf bir aciklama seceneklerde hangisi dogrudur yanlistir gibi soru var toplamda alanda 40ar soru hukukta bir tane vardi direkt soru kisa soru yani iktisat kpss ayarinda muhabeye kolay demislerdi onu secmostim ben zor degildi lakin bankacilik finans sorulari vardi muhasebede maliyede yokmus yani 60 baraji var halkbankla karsilastirip kazanrim diye bakmayin yanlis degerlendirme olur .çok daha üst bir sinav sizi bekliyir olacak ona göre kararinizi vermenizi tavsiye ederim.
hocama ek olarak şunu söyleyebilirim ingilizce soruları için yds gibi 3 dk değil gy'yi hızlı bitirseniz bile max 70-80 saniye ayırabilirsiniz soru başına
-
artvin ile değiştirmek isteyen mesaj atabilir