HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Uzman yard sonuçları da 5 e dogru mu açıklanmıştı
-
@fact0riel mülakat zamanı olur ayrıca bankacılar çok çalışır okey ama bugün açıklanacaksa nerden aldın bilgiyi ne zaman söyle inanalım şuan açıklanması imkansıza yakın elenenlerin yarısı takip etmiyodur bir kere SMS mail atmaları lazım
-
temizlikçiyede razıyım
-
Heyecanla bekliyoruz ne olacak ki. Bugün dedi arkadaş olmazsa ne olacak
-
Eğer trol ise bu kadar umutla bekleyen insanı bi siz mağdur etmeyin
-
Ya insanlar bilgi vermese üsteliyorsunuz bilgi verince inanmıyorsunuz bekleyip görücez factoriel arkadaşı biliyorum insanların umutlarıyla oynayacak ya da ah almak isteyecek birisi değil bekleyip görücez belkide aldığı bilgiyi söylememesinin bi nedeni vardır sabır az daha arkadaşlar
-
Bakalim benim pek umudum yok ama yinede 5.günün şafağinda doğuya bakmak lazım.
-
Factoriel arkadasla konustuk kendisi reeldende tanidigim bir arkadas bekleyelim onun aldigi duyum bugun aciklanacagi seklinde hayirlisi.
-
Bugün bitti artık arkadaşlar haftaya belki nasip. Geçti artık
-
Hadi hayırlısı olsun o zaman , umarım bu sefer gol olur
-
evet evet yüzbin kere evet
-
@iddaaw3435 sevdiğinden evlilik teklifi alsan bu kadar olur
-
Bugun gelse bile haftaya baslayabilmemiz icin gerekli belgeleri nasil temin edecegiz belge isteyecekler sonucta insanlardan
-
ailem dağılma noktasına geldi bu iş yüzünden
-
@voshue ve factoriel arkadaşlar takip ettiğim kadarı ile güvenilir ve doğru bilgi veren arkadaşlardır. Yanılma payı olabilir elbette ama burda hepimiz yol arkadaşı olduk yardımcı olmaya çalışıyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Halkbankin duyurular bölümunde mi ilan edilecek eger olursa arkadaşlar?
-
@fact0riel HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
açıklancak arkadaşlar bekleyin
açıklanacak olan nedir?
-
@işsizdegree hiçbirşey açıklanmayacak cuma günü saat 17.30u geçmiş
-
Belki haftaya açıklarlar görürüz o zaman ne olduğunu ne diyelim
-
Açıklanması yönünde bir çalışma varsa bunun saati olmaz arkadaşlar, uzm yrd sonuçları için gece 22:00' ye kadar mesai yaptı genel müdürlükte ik. Bugün açıklanması gerekiyorsa açıklanır.