HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Ziraat Uzman Yardımcılığı alımı olur mu sizce ya, olucaksa şimdiden ona göre hazırlıklara başlayalım ingilizceyse ingilizce
-
@meltem_90 sahsen bende ziraate umut bagliyorum nisanda 2sene olcak sinav acmayali
-
@prostatic doğrudur ama şükretsinler bak biz de kazandık sınavı servise razıyız hayat
-
Benim bi sorum var.cevap verene şimdiden teşekkürler. müfettişlik mülakatından elendim.mülakatta da uzmanlığı kabul etmem demiştim mülakattakilerin feyk attığını düşünüp. Kaldı ki martın sonuna kadar alacaz cümlesi nisanı mayısı da görebilir. İşsizliğin %12 olduğu ülkede önümüze bakmamız lazım. O yüzden gittim tecili bozdurdum.2 mayısa kadar askerlikle ilişkim yok.. Hiç sanmıyorum mülakatta verdiğim cevaptan dolayı ama hadi banka beni aradı uzmanlık için. Ben de düşündüm peki dedim. Benim de mi tecilimi 3 yıl erteletebilme imkanları var hala.yoksa askerlik mi gözüküyo yolun sonu
-
@luck biri fetöden dolayı atılan uzman yardımcıları oldu ve personel eksikliği çekiliyor demiş. Yarın arayıp telefon yağmuruna tutsak alıcaklarsa da daha erken alsalardı süper olurdu
-
@meltem_90 bilgi veremiyoruz diyorlar
-
@piretorbası Eğer 2 Mayıs'a kadar işe başlamış olabilirseniz tecil etmeleri muhtemel gözüküyor.
-
@avukatı_mısın bana da mantıklı olan o geldi dostum ama bu ülkede mantık aramak bazen sıkıntılı sonuçlar doğuruyo. Eyvallah cevap için.
-
@lll mesela bugün birisi istifa edecekti bireysel geldi diye.kabul etmedi birisi
-
@prostatic Bireysel gelince kabul etmemek de biraz şov bence
-
@avukatı_mısın emin ol 2 hafta burada eğitim almış olsaydın show demezdin kariyer hırsı çok başka bişey
-
@prostatic ben bireysel takım çalışması her türlü varım yani istifa eden arkadaşa saygı duyuyorum ama ben uzman yrdna her türlü varım
-
arkadaşlar bu süreç açık ve bariz bir şekilde adaletli olarak sonlanmadı. açıkçası benim umudum gayet yüksekti, olmaması için bi sebep yoktu ama sonuç olarak giremedim. mülakatlarda neye göre kime göre karar verdiler anlamış değilim, hala düşündükçe sinirleniyorum. şimdi de servis görevlisi tekliflerinin geleceği söyleniyor. buna da razıyım ama bunun da objektif olarak düzgün bir şekilde gerçekleşeceğine dair inancım az.
-
@ykbs bende hala hazmedemiyorum cok ağır geldi
-
@ykbs ayni fikirdeyim servis teklifi diye millet diyor ama elenen herkesi aranmaycak cok sınırlı olacak kanaatindeyim bari bu surecte insanlara hak ettiği degeri verseler.
-
.........
-
kim kimi koparıyor kendi payına ... beyler, hayırlısıyla bizlere teklif gelmesini bekleyeceğiz artık
-
Yarın tekrardan herkes arasa belki usandırıp bir tarih bişey koparabilir miyiz acaba?
-
@yosulusne eller telefonlara beyler yine paslaşalım yarın yazarız inş
-
1.komisyondan kazanan kimse yok sanırım varsa bi hello desin kafayı yicem Okuyan varsa eğer halkbank yetkililerine sesleniyorum şu 1.komisyondan elediğiniz bahtsız bedevilere bari servis i teklif edin o komisyondan kimse geçemedi sanırım