HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@1071 yok şehir sıralaması vardı ben sonlarda girdim
-
Bu ik yazdıklarımızı okusun.. Kimi sorsam kendi ili büyük olasılık İstanbul dışı yani olmuş.. İlanı güzel hazırlayayım. Belirtelim. Kendi ilini yazacaksın öncelik bak de. Bir de grup mülakatı cidden önemi olsa benim olurdu. Herkes çıkınca çok aktif ve güzel konuştun. Saygısızlık yapmadan. Etkileyici dedi. Servis görevlisi başarılı oluyoruz da uzman yardımcısı başarısız mı tabi yersen. Yani eledik işte. Adam lazım gel. Birine başarısız yazıp sonra başarılı ne ya. Komiksin halkbank..
-
İnsanların kendi şehrini nerden biliyorlar. Adamın babası askerdir. Hakkaride yaşıyordur. İkamet adresi orasıdır. Doğum yeride başka alakasız bir şehirdir. Bu insan demek hakkari için girmezse sınava baştan kaybediyor ha. Bende buna benzer bir sebeple öz memleketim ikamet adresim değil diye elendim demekki. Yazıklar olsun ne diyeyim.
-
@kürşad tam tersine farklı ile giden kalıcı olur. Kiradır eşya taksitleri falan filan çalışıp para kazanmak zorundayız. Sırf farklı şehir yazdık diye eledilerse çok komik olmuş. Gittiğim şehirde Bankada 2 ay çalıştıktan sonra otelde animatörlük mü yapacaktım tarlada çiftçilik mi? Şaka gibi. Eleme kriterine bak.
-
Ben kendi ilimi yazdım , puanım da ortada . Doğma büyüme de buralıyım . Kendi ilinde elenenlerdenim yani .
-
geçen hafta başından beri eğitimdeyiz. ben dahil yaşadığı şehir dışında tercih yapan çok kişi var. dolayısıyla aynı şehirde yaşamanın o denli önemli bir kriter olmadığını sanıyorum. uzun işsizlik sonrası bu işi kazandım. yazdıklarınızı okuyorum.
eğitimlerde gördüğüm birşey var. valla hiç mütevazı olamayacağım. resmen iki lafı bir araya getiremeyen, iki kelimesinden biri "yani" olan, aralarda gidip eğitim veren kişilere çok afedersiniz mal mal sorular soran adamları almışlar. cümle kuramıyor adam yahu daha ne diyeyim!...
inşallah en kısa zamanda banka size döner arkadaşlar burda günlerdir ne ik ne de eğitim daire bşk görevlileri elle tutulur birşey demiyorlar. işsiz kaldığınız son günleriniz olması dileğiyle.
-
Merhaba arkadaşlar,
Burada yazılan bir iki konuya açıklık getireceğim. Bazı arkadaşların kafasında acaba açıktan personel alırlar mı konusuna gitmiş. Öncelikle böyle bir şey mümkün değil. Yani Halkbank sınavsız personel almaz. Bu konu 2014 yılında da gündeme gelmişti ve genel müdür şöyle bir açıklama yapmıştı;
Açıklamayı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz
Bir de puana göre alım yapılabileceğinden bahsetmişsiniz ama bana göre girilen mülakatlarda uzman yardımcılarının dışında servis görevlisi için kimlerin muhtemel adaylar olduğu belirlenmiştir diye düşünüyorum. Sonuçta genel müdür 1000'e tamamlama olayını yeni açıkladı ancak bu alım büyük ihtimalle mülakattan önce belliydi ve kimsenin haberi yoktu.
-
ELENEN ARKADAŞLAR! Ben torpilimiz olmadığı için elendiğimize çok inanıyorum İnanmaktan öte gözümle de gördüm. 3 kişi ile grup mülakatından sonra tanıştık. 3 üne de alanla ilgili bir şey sormayıp sadece kendilerini tanıtmalarını istediler. Ve onlar iş sahibi oldu. 3 üde... Çok fazla değil mi sizce de? Her şey açık. O 3 kişidende grup mülakatında daha aktiftim. Ve hatta sen çok büyük avantaj sağladın dediler kendileri de o arkadaşların. Onlar bizden daha iyi oldukları için alınmadılar. Mülakatı iyi geçen ve sınav puanı da yüksek olan ve zor sorularla bunaltılan ama yine de cevaplayabilen arkadaşlar bimer, cimer ve diğer tüm yolları denesin. Ciddi anlamda uğraşan 4 5 arkadaş varmış. Çok olursak dikkate alınırız.
-
@asdasd başka ilde aynı kriter de olsa kendi ilini yazana öncelik tanındı bundan eminim dostlar.. bana dendi.. boş adamlar da değil he bence büyük ayıp ettiler.. kazananları sorsak çoğu öyle zaten isteyen de sorsun..
-
Bakın bende size referans nasıl dönüyor söyleyeyim. Otelde kaldığımız akşam boş lobide otururken ik elemanları topluca geldiler oturdular. Ertesi gün bireysel mülakatı olan 12-13 kişinin öğleden sonra olan mülakatını sabaha çektiler ve bu kişileri arayarak bildirdiler. Elemanların biri "neden" diye sordu, işi ilerletende "bilmiyorum öyle istediler" dedi. Kim bu talimatı vermiştir hiç bilmiyorum. Bu da benim için bir anı oldu.
-
Gözümle gördüğüm için torpilin nasıl döndüğünü mülakatta o yüzden hiç kimse liyakattan bahsetmesin komik oluyor çünkü.
-
Bende paylaşayım anımı madem benden sonra girecek bi arkadaş vardı benım grub mülakatı iiyi geçti güzel fikirler sundum karşı tezi baya çürüttüm.
Bu arkaşda benden fikir istedi grup mülaktında tek kaldım dedi,fazlada konuşmadım dedi,bireyselde kendini tanıt günlük konuşmalar vs tarzı geçti dedi ne hikmetse kız gnl mud işe başladı bizde mülakatta başarı sağlayamamış olduk -
@avukatı_mısın ''Tecrübeli personel alımı ise yine yönetim kurulu kararı kapsamında mülakat yöntemiyle yapılıyor. ''
demiş bu o kapsama girmiyor mu yani tecrübeli servis görevlsii bulsa bu şekilde alamaz mı kastedilen bu bence
-
@1453 o 2014 açıklaması tecrübeli eleman alsalar bile servis görevlisi için olmaz o. Ayrıca gençleştirme yapacağız dedi sınavda başarılı olanlardan alacağız da dedi
-
@lll inş oyledir hocam kaç senedir bende işssizim para için kabul ederim gelirse,tabi herkese mi gelecek teklif o sıkıntı.
-
@1453 inş bi an önce gelir, 500 kişi olana kadar teklif yaparlar heralde rakam buysa. Hayırlısı
-
arkadaşlar uçak paralarının iadesiyle alakalı geri dönüş sağlanan oldu mu ? Hala uçak paralarıyla alakalı bir geri dönüş almadım ben
-
Eğitimde olan firelerin yeri de doldurulur mu sizce?
-
Mülakat puanlarını nereden öğrendiniz arkadaşlar?
-
Uçak biletleri için geri dönüş sağlandı mı ? Bilet paralarını ne zaman iade edecekler ?