HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Elimizde olan en net bilgi genel müdürün açıklaması. Buna göre mart sonuna kadar toplamda bin kişi istihdam edilmiş olacak. Şuanda 3 kadrodan 500 kişi istihdam edildi. Kalan sürede 500 servis görevlisi için tekrar sınav+mülakat yapılması teknik olarak mümkün değil. Haftaya eğitimler tamamlandıktan sonra servis görevlisi süreci başlayacak diye düşünüyorum. Herkese kendi ili için teklif gidecek diye düşünüyorum. Hatta bu tekliflerin yüksek puan esasına göre yapılabileceğini düşünüyorum. Bunlar sadece öngörü tabiki.
-
bakalım ben de merak ediyorum ne diceklerini.. herkese denk gelmiyor o zaman.. mesela 500 kişi çağrılacak 500 kişi güle güle olacak giibi..
-
sucuklu kahve nickli bir dost vardı her dediği çıkıyordu o sonuçlardan sonra yazmıştı zaten servis görevlisi teklifi elenen arkadaşlara gelir diye ama martı bulur diyordu hayırlısı olsun
-
@1071 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
iyi de hacı hangi adam demiş yukarıda gold fish mi ne sormuş bizzat net bişe demiyorlar dedi.sen nerden aldın bunu
he yukarda biri demiş goldfish mi ne gurban olduum aha dayıya sor.
-
Nisanda servis görevlisi teklifleri gelir diye daha önce sallamıştım zaten arkadaşlar. Bekleyin Nisan-mayıs ayını.
Uzman yardımcılığından elenenlere gelir arkadaşları, ancak sizden tavsiyem. Bu teklife çok ihtiyacınız varsa, yani tamamen maddi ise o şekilde kabul edin. Bunun dışında çalışmalara devam edin derim arkadaşlar.
-
@Sucuklu_Oralet salladıysan gelir başkan uzmanlık teklifi falan geçtim servis görevlisi gelsin inş çalışmaya hazırım. Mart sonuna kadar demiş genel müdür ama Nisan da olabilir, inş teklif gelen şanslı 500den oluruz
-
@Sucuklu_Oralet Mart sonuna kadar 500 kişinin alımı daha tamamlancak dendi ama?
-
@Sucuklu_Oralet hocam mart gibi olmazmı? İç kont ve müfettişlikten elenenlere bir şey teklif edilmezmi? Genel müdür açıklamasında mart sonuna kadar olarak algılamak yanlış mıydı yani?
-
@Sucuklu_Oralet eyw hocam yine yaptın bi güzellik.Daha erken olma şansı var mıdır acaba malum kpss kasıyorum arada kaynamasın
-
Arkadaşlar mülakat sonuçlarından sonra sayfayi takip etmeyi birakmistim acikcasi moral bozukluğundan. Bugün okudum yazilanlari ancak kafama birşey taklidi ,bu teklif başvurduğumuz il için mi olur, ikamet ettiğimiz il için mi tahmini olan var mi acaba ?
-
@mervee Bence başvurduğumuz il için olacak, diğer türlü düşündüğümüz zaman iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Hatta ve hatta yine kendi fikrimi söyleyeyim mülakatlarda kimlerin sonradan servis görevlisi olarak çağırılacağına bile karar verilmiş olabilir. Bir de Nisan - Mayıs ayları falan deniliyor o kadar geç olursa durum ne olur kestirmek zor, referandum tarihinin belli olmasıyla insanlarda haftaya guy ilanı beklentisi var. Eğer böyle bir ilan gelirse uzman yardımcılığı için az aday çağırdıkları iller için servis görevlisi adayı kalmayabilir, kalmaması durumunda belki ikamete göre bir şey yapabilirler.
-
Muhtemelen bu 1000e tamamlama işini servis görevlisi alarak yapacaklar. Müfettişlik mülakatından elenen ve uzman yardımcılığı da istemiyorum diyen biri olarak büyük olasılıkla beni de aramayacaklar. Tecili bozdurup mayısta askere gider askerde kpss'ye girer ekimin sonunda gelir aralık ocak gibi kurum içi sınavlara ya da Vakıfbank vs. Sınavlarına girer ya da özel sektör kovalarım daha mantıklı... Askerlik probleminiz varsa ve sadece çalışmak için çalışırım diye düşünmüyorsanız; servis görevlisi umudu yerine beş buçuk ayda çıkarın askerliğinizi.
-
@avukatı_mısın teşekkürler yanitiniz için
-
@Sucuklu_Oralet bide hocam teklif herkese mi yapılacak sayı sınırlı mı var mı bi sallaman ?
-
aldığım bilgi genelde istanbul dışında yani diğer il alımlarında kendi ilini yazmayanları almamışlar genelde.. işte bankanın grup mülakatı liyakatı.. bire bir mülakat liyakatı bu.. 780 bin kilometre ile Türkiye bizim.. siz hala sınırlamalara gidin.. komik.. belki ilimiizi sevmiyoruz.. daha güzell bir ilde yaşamak hakkım değil mi? o zaman başta diceksin herkes kendi ilini yazsın önceliklidir kendi ilini yazan diye.. Halkbank yetkileri de okusun ona göre ayık olsunlar.. İnsanların sırf bu nedenle geri bırakmak etik değil. Genel müdürlükten aldım bu bilgiyi..
-
Arkadaşlar bu servis görevliliğinde ilk başta berlirli bir süre gişede çalışma şartı var mı ?ayrıca maaş ikramiye gibi durumları bilen var mı?
-
@Keynes-dede Hocam şart falan yok. Banka çalıştırır ihtiyaca göre. İster alır gişeye koyar ister alır bireysel'e koyar, ister kobi'ye koyar. İsterse alır uzman yardımcısını da gişeye koyar, bu tamamen onların politikası. Mesela eskiden banko asistanı diye bir şey vardı, artık pek yok. Bunun sebebi alınan servis görevlilerinin genellikle gişede çalıştırılması. Maaş kısımlarını da önceden söylemiştik tekrardan söyleyelim;
1800-2000 tl arası net maaş elinize geçecek, bunun dışında günlük 9 -12 lira arasında yemek parası x iş günü,( Bu 9-12'den tam emin değilim 1-2 lira daha fazla olabilir), 3 ayda bir de çift maaş ve prim var. Dil tazminatınız varsa onu da kullanabilirsiniz.
-
@avukatı_mısın teşekkürler hocam
-
gişe de oluyor pazarlama da oluyor ama pazarlamada olan gişede mi duruyor ayrı mı duruyor bilmiyorum. herkes zor iş az para diyor ama tek yatan aylar 1800, çift yatan aylar 3300 falan yatarsa başlangıç için denenebilir. ama durumu rahat olan kişiler başvurmamalı tavsiyesi geliyor hep
-
“Gücümüz bu ülkenin gençleri”
Toplam çalışan sayısının bir önceki yıla göre yüzde 3 azaldığı bir sektörde, öncü bir adım atarak istihdam seferberliği başlattıklarını söyleyen Taşkesenlioğlu şunları ifade etti, "2016, şubelerimizin personel sayısının optimal seviyeye gelmesini sağladığımız verimlilik odaklı bir yıl oldu. Kasım ayında da bir çağrı yaptık ve bu ülkenin gençlerine kapımızın açık olduğunu ilan ettik. İşe giriş sınavlarının ardından mülakatlarda başarı sağlayan 500 uzman yardımcımız Bankamızda iş başı yaptılar. Çok kısa süre içinde bu sayıyı 1000'e tamamlayacak ve sektörde önemli bir istihdam artışı sağlayacağız. Halkbank’ın gücü bu ülkenin gençleridir. Attığımız bu adımla tüm sektörlere ve Türkiye'ye değer katmak isteyen herkese örnek olacağız.”
bugün sitede çıktı bu açıklama inan ümitleniyor, bi ihtimal daha var..