HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@merve1.2 Ayni soruyu ben de sormustum.Suanda egitimde olan bi uzman yard.arkadas cevap verdi onlara mulakattan elenenlerin cagrilcagi soylenmis
-
@goldfishformula bır de elenen herkes mı.. yazdığı ıl mı tercıh edılecek.. merak edıyoruz bakalım
-
umarım il değiştirebilme ihtimalimiz olur servis görevlisi maaşları yazıldığı gibi 1800 civarı ise çok zor olur İstanbul için.
-
@bezelye ben de tam tersi yazdğm il olsun istiyorm.. orada yaşamak istyrm bence sorsunlar.. neden başka ili yazmak bu kadar dejavantaj ben kendi ilimde de olsam kiraya çıkcam eşimle.. evimiz yok ki..iki kişi çalşp mücadele etcez.. hem çok tanıyan kişiden de kredi getirrm kuruma.. bence en sevmediğim ilini yazarsan öne geçersin şeyi.. iki defadır sözlüme yakın olayım diye yazdım uzak iki kurum da olmadı ona yordum artık.. bir de guy oolsun banka uzmanlğnda önceden arkadaşlarımın hep kendi ili oldu da ondan öyle düşünmeye başladım
-
@summer anladım ,tesekkurler
-
@goldfishformula dostum her uzman yrd elenene teklif gelicek mi gelicekse yakın zamanda mı bilgi verildi mi? 100 de 85 diyolarsa belki elenenlerden uzmanlık tekrar teklif edilende olabilir o zaman
-
@kürşaddd hayat zor umarım hepimizin gönlünce olur .
-
@goldfishformula aaa çok mu önemsiyorlar burayı burdakiler banka personeli çalışanı ne dersen de değil işsiz insanlar burdakiler.Bizde genel müdürlükte tek kelime etmeden işe başlasaydık emin ol burda olmazdık dostum.İnsanlar fikirlerini,eleştiri haklarını da mı kullanamayacak ? İşssizlik nedir bilirler mi ? .Neler söylüyorlar çok merak ettim.
-
@lll Böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum bu saatten sonra. Olabilecek olan tek şey dedikleri gibi servis görevlisi olarak çağırmak olur, onu da kaç kişi kabul eder orası meçhul. Genelde işsizlikten iyidir nasıl olsa sonradan çıkar başka yere geçerim gibi bir algı var ama maalesef o işler öyle olmuyor arkadaşlar, olur da işe başlarsanız zamanla anlarsınız ne demek istediğimi.
Burayı okuyup mülakatlarda 5 dakikada bir insanın liyakatine ve kurumu 2-3 ay sonra bırakmayacağına karar verebilen Halkbank yetkililerine de insan kaynaklarının Twitter üzerinden yayınlandığı mülakat öncesi röportaj videosunun yorumlarını okumasını öneriyorum.Direkt Halkbank çalışanı olduğunu iddia edenlerin yorumları var, ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruysa diyecek bir şey yok.
-
Kabul etmeyenin kendi tercihi ama elendikten sonra bu teklifi bekleyen benim gibi çok arkadaş var inşallah ihtiyacı olan insanlar girer çıkmayı düşünen beğenmeyen varsa hak yemesin kabul etmesin ihtiyacı olanlar girsin arkadaşlar duyarlı olalım bu saatten sonra
-
Teftisten elenenler uzmanlik icin cagirilacak mi bilen var mi ?
-
ben de teklif gelirse kabul edeceğim muhtemelen tabi ücretleri çok çok düşük değilse
-
Nedir acaba arkadaslar servis gorevlisi maas tutarlari? Bilgisi olan var mi aranizda?
-
@venivicci prim, çift maaş vs beraber ortalama aylık 2500-2600 civarı araştırdığıma göre
-
Net maaş 1800-2000 TL civarında. Bunun dışında 3 ayda bir çift maaş alınıyor, yemek(günlük tutar(9-12 lira arasında bir şey olması lazım net bilmiyorum) x iş günü) ve prim.
Göreve başlarsanız ilk 6 ay stajyer/asistan maaşı alacaksınız ki bu da asgari ücret civarında bir şey oluyor. Asaletten sonra yukarıdaki net maaşı alabilirsiniz. Bunların dışında dil tazminatınız varsa kullanabilirsiniz ancak spk belgesi hakkında servis görevlisi için bir bilgim yok.
-
@kürşaddd bugün ve dün gelen daire başkanlarından ikisi pazarlamada çalışacaksınız dedi, üstüne basa basa mia olarak başlayacaksınız dedi, banko ne ki operasyon yok yani?
elenen adaylarla alakalı hiçbirsey denilmiyor. bugün bir arkadaş elenen arkadasları icin bu soruyu sordu yanimda yani birsey bilmiyor ya da söylemiyorlar. -
@lll bu konuda hicbirsey denedi daire baskani vs kisiler. bi arkadas ordaki ik mi egitim saire bsk gorevlisimi ne o adamlara sordu onlarda bilmiyor sözde.
-
ben işsizlik nedir biliyorum onlar biliyor mu bilmiyorum. mesajıni yazip hesabini niye sildin onu da bilmiyorum.
-
@goldfishformula teşekkürler umarım olur alım haber bekleyen çalışmak isteyenler var. Ayrıca ortalama 2500-2600₺ veriliyorsa servis görevlisi pozisyonu olsa bile başlarım. Sizin iş pazarlama evet bi tanıdık var benim de pazarlamada zor iş ama ücreti tatmin eder
-
Benden çok daha az kalifiye insanları uzman yardımcılığına kabul eden bankaya gişeye gideceğime, gider ptt de çalışırım, asgari ücrete talim ederim, uykusuz kalır kpss ye yeniden yüklenirim. vs vs . Bu da böyle bi öfke halidir