HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@elmanane Sanirim o kotu durumda denilen devlet bankasi Ziraat cunku bu sene alim yapmicakmis Ziraat.Calisan bikac kisi yazmisti
-
Böyle bi teklif gelse tarihinin en donanımlı servis görevlisine sahip olacaklar herhalde adam 5 ingilizceyle serv gör olmuş sen 50 55 ing git şubeye kaprislerini çek.
En kötü iş issizlikten iyidir mi diyecez ya da tekif herkese mii gelecek muamma .Baklım zaman ne gösterecek. -
@piretorbası uzman yard. dediğin şubede ya pazarlama ya da tıcari kobi hocam belirteyim.Genel müd.te pek sanmam.
-
arkadaşlar ben de ist uzman yrd dan elendim, acaba teklifler ne zaman ve ne için gelecek bilgi verdiler mi? uzman yrd için teklif ihtimali var mı yoksa direk servis görevlisi mi seçicekler?
-
@piretorbası Servisi zaten onların teklifinden önce ben reddederim. Uzman yardımcılığını kastetmiştim de mülakatımda öyle bir muhabbet dönmemişti. Teklif gelirse ben de onlara yatırım bölümünü teklif ederim, gelmezse yoluma bakarım.
-
eğtmde olan arkadaşlarım öncelikle cidden servis görevlisi için alımdan söz edildi mi? bir de herkese mi edilecek acaba teklif yaş gelmese ben de kabul etmeyeblirdim de.. şimdi öle lüksüm yok.. hiç bir şeyin garantisi yok sonuçta..
-
..............
-
Pazarlama masterlı, 71 puanlı, 50 İngilizce doğrulu servis görevlisi. Çok mantıksız geliyor kulağıma.
-
ınş dostum.. ne dıyelim.. ınş öyle bir amorti olur.. mülakat olmasa zaten sayı içindeydim ama kısmet.. barı çağrılırken yüksekten çağırsa
-
İç kontrolörlukten elendim gerek grup mulakatı gerek bireysel mulakatta diğer arkadaslardan öndeydim.Okuduğum okullar puanlarim yaptıklarım ortadadır. Buradan genel mudurlukteki hakkimizi yiyen insanlara iki cumle lafım var sadece. Siz ne yaptıgınizi çok iyi biliyorsunuz ama Rabbimde her seyi biliyor görüyor ben sizleri Allaha havale ediyorum.
-
@Zülfikar yeminle grup mulakatinda 2 kelam etmeyen adami ic kontrolor yaptilar yaziktir abi ya. Benim anlam veremedigim sudur bunlar bu tarz seylere onem vermiyolar ise neden yaptilar o lanet mulakati.
-
Şunu anlayamıyorsunuz galiba, sadece yazılı sınav puanına göre alacak olsalar kişilik envanteri, grup mülakatı, bireysel mülakat yapmazlar.
Sadece puanınız iyi diye, mülakatlarda sıkıntı yaşamadınız diye kazanmayı garantilediğinize nasıl varıyorsunuz hayretle izliyorum. Çoğunluğun bireysel mülakatının iyi geçtiğini düşündüğünü dikkate alırsak, herkese haksızlık yapıldı o zaman öyle mi?
Başarısızlığın başkalarına mâl edildiği sürece bir yere varılabileceğini düşünmüyorum. Her başarısızlığımda önce kendimi sorgularım nerede hata yaptım diye. Sizse kazananlara çamur atıyorsunuz.
Kazananlara beddua edeceğiniz, kazananları suçlayacağınız ve küçümseyeceğiniz, mülakatın da bir eleme süreci olduğu sınavlara girmeyin o zaman. -
Hakkıyla kazanana kimsenin sözü yok. Grup mülakatında sen niye hiç konuşmuyorsun diye zorla söz verdiğimiz adam uzman oldu biz dışardayız be sen neyin hayalindesin. Vicdanı rahat kazanana helal olsun Allah yolunu açık etsin. Bizim derdimiz başka yollara gidenlerle. Sen onlardan değilsen üzerine alınmana gerek yok.
-
Yol paralari ne zaman odenecek bilgisi olan var mi ?
-
@gökalp şahsıma alınmıyorum ama genel saldırganlık, ortaya Allah'a havaleler beddualar atılınca herkes için rahatsız edici negatif yorumlar bunlar diye düşünüyorum.
-
.....................................
-
@metalik
milletin çoğu burda; ben nasıl kazanamadım demekten ziyade; iki lafı bir araya getiremeyen insan nasıl kazandı diyo.
ben nasıl kazanamadım demekle; evet ben kazanamadım peki bunu anlarım da iki laf konuşamayan adamlar nasıl kazandı demek farklı şeyler.burda veryansın edenlerin esas vurgusu; ille de ben kazanayım değil; ben başarısızsam en az benim kadar başarısız birisi nasıl olur da kazanır durumu..
hakkıyla kazanan çok insan vardır ama farklı yollarla kazanan insanların sayısı da az değil..
veryansın edenler özetle bunu anlatmış.... -
@metalik sen önce ilinde birinci ol tüm soruları olumlu yanıtla sonra tatlı tatlı konuş efendim diyip dur yala.. sonra olmasın.. bir de baraj düşsün barajın düşmesi ile girebilenler olsun sonra de ki ağlama.. seni alacak kuruma zaten yazıklar olsun.. burada bi tek sana özel beddua ediyorum inş bi yerde birinci olursun müalakatta tüm sorularu bilirsin de almazlar seni.. bildiğin tam anlamıyla komiksin.. sisteme sövme diyor..komik seni.. arkadaşım idari hakimlik sınavında elendi şimdi yüzde 90u atılmış ona adli hakimlik nasip oldu ama doğru o zaman çok güzeldi haketmişlerdi boşuna atıldı di mi onlar çok özür dilerim sayın komik arkadaş.. sen olmasan espri kaynağımız nereden olacak.. metalik boya..
-
@piretorbası benim yorumum daha çok, 'ilimde birinciyim, iyi okuldan mezunum, beni nasıl almazlar' tarzında mesaj yazıp sonuna beddua döşeyenlere.
Benim de makul eleştirilere lafım yok.
Bankanın yüzde yüz doğru tercihler yaptığını iddia etmiyorum. -
@kürşaddd saygısızları almadıkları da bir gerçek.