HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaşlar raporu nasıl hallettiniz? akciğer filmi vs dediler banna
-
ben aradım ik yı dedi ki. hiç öle heyet meyet gerek yok dedi. sadece herhangi bir dahiliye doktorundan çalışabilir raporu almanız yeterli dedi.
-
Çalışmayan kişileri mi tercih ettiler? Benim de olmadı. Hem puanım iyiydi hem grup mülakatım, hem de bu iş için deneyimim vardı. Tecrüben zaten var sana ne sorsak ki diye gülüşmeler falan bu şekilde bir mülakat geçirdim... Neye göre tercih ettiklerini anlamak çok güç. Ama gram üzülmedim. Egolu bi insan değilimdir, fakat onların kaybı diyorum başka da bişey demiyorum :)) kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Ben de olmayanlardanım. Herkes bankacı olcak diye bişey yok arkadaşlar belki girsek çok mutsuz olcaktık bilemeyiz onun için çok üzülüp kendimizi yıpratmayalım
-
Arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazanamayanlarin da canı sağolsun ya sabır pes etmeyin.Alakasız olacak ama ziraat bankası bu sene personel alımı yapmayacak mi onda hiçbir hareketlilik yok bir fikriniz var mi ?
-
@YoungWolf35 kardeşim;
teke tek mülakat sonrası kem küm ettim konuşamadım diyen insanların kazandığını öğrenince bu sana da bana da koyuyo.
hayırlısı buymuş diyelim -
Bana yanlış yazmışlar sonucu, torpiliniz olmadığı için kazanamadınız olacaktı.
-
................
-
Puanim en yuksek 2. Siraydi bulundugum il icin , grup mulakatim da cok guzeldi hatta arkadaslar sen yap sunumu dendi , bireysel mulakatta herkese ayni sey soruldu ic kontrolorluk icin sonuc olumsuz
-
şu an çalışmayanları tercih etmişler gibi duruyor. çünkü ihbar süresi gözetilmemiş adamlar tası tarağı topla gel diyor. benim grup mülakatım iyi, bireysel mülakatım orta kötüye yakındı. olumlu oldu.
-
Bence en önemli krikter yaş olmuştur. Benim olumsuz olma nedeni bile yok. Inanamadim gorunce yani. Ama nasipten öte yol yok. (Bu arada benim de işim yok. Toplayacak tasım taragım bile yok:)
-
@tezene dostum spk smmm askerlik yds hepsi var kpss puanım yok .Yani kaçacak değilim ayrıca işsizim ama müfettişlik olmadı
-
arkadaşlar yok işe göre yok yaşa göre bunlar pek doğru değil birçok tanıdığım daha sonuçlar açıklanmadan kazandığını biliyordu malesef ki bu berbat düzende bu işler böyle.torpili olan herkes girdi torpili olmayanlardanda nasibi olan bazı kişiler girdi ülkenin de kurumların da düzeni bu
-
Neye göre değerlendirildi ne oldu belli değil ancak hayırlısı diyerek geçiştiriyoruz benimde başarısız olmuş iş tecrübesi var askerlik yapılmış kendi yaşadığım ili tercih etmişim işsizim ama olmadı. Olması için ne gerekliydi orasını da girenler bilir. Sonrası için hakkımızda hayırlısı diyelim.
-
Öncelikle selamlarımı iletmekle birlikte benimle aynı kaderi paylaşan dostlarıma geçmiş olsun diyorum ve Allah'a inanıyorsak bunun hakkımızda hayırlı olduğunada inanmalıyız demek zorunda kalıyorum. Forumu uzun zamandır okurum ve pek nadir yazmışımdır; birkaç sorum vesilesiyle. Bu entriyi girmek istemem yüreğime oturan yumruk gibi bir şeyin sebebini size tarif etmek istiyor oluşum ve sizden bu şeyin ne olduğunu öğrenmek istiyor oluşumdur belki. İlk mülakatımdan elendim ve yaşadığım şehirde kazanaların ikisi kendi alanı ile ilgisi olmayan bir işe başvuran kişiler( bu kişilerden birisi farklı bir şehir olmasına rağmen başvurmuş yaklaşık 1000 kmlik mesafe batıdan doğuya) diğer ikisi açık açık torpilini otelde kurduğumuz muhabbet sonrası açık açık söyleyenler. Bu saydığım insanlardan torpilli arkadaşların grup mülakatı kötü olmasına rağmen ve bireysel mülakatları aşırı derecede kötü diyebilip gayriciddi bir ortamda gerçekleşmiş olmasına rağmen bu saydığım insanlar kazandı. Bu torpilli arkadaşların mülakat içreğini söylesem inanın oturup ağlarsınız. Alanı olmayan ekonomik olaylara alanım değil cevabından sonra kendi alanından soru talep eden ve bunları da bilemeyen, ortamda ki ciddiyeti bozup espri, gırgır, şamata yapan, grup mülakatında saçmalayan ve herkesin görüşünü anlamsız bulduğu insanlar kazandı. Velhasılkelam biz napıyoruz ve nolucak sonumuz? Bu kadar namuslu geçinip ahlaksız bir millet daha var mıdır? Şimdi yazımın başında sorduğum soruyu tekrar ediyorum '' ey benim gibiler, benim içimdeki bu hissin adı nedir?''.
-
Birisi ayda 2 milyon dolar harcar ,diğeri soğuktan donarak ölür.
-
@tezene ben de ariyorum ancak ik ya ulasamadim.Sizin bilgi kesin degil mi ?
-
son mesajımda sonra evrakları topladım, sağlık raporu da tamam. bir tek fotoğraf kaldı o da akşama tamam.
ben artık bu sınav icin yaşı sonlarda biri olarak, bu yaşa gelmiş çalışmasi lazım gibi de düşünebileceklerjni düşünüyorum. zira yaş 30a gelmiş işi yok bunu alsak bırakıp gitmez diye de düşünebilmeleri olasıdır.
işsizdim, torpil de yok, herkes iyi güzel yazıyor ama neye göre insanları seçip neye göre elediler bilemiyorum. kazanamayan arkadaşların teessürlerini kalben çok iyi anlıyorum. böyle bir ülkede hakkımızla bir yere gelmeye çalışıyoruz. 25 yaşında mezun olup 30 yaşında bir işe girebilmem kısmet olabildi zira.
edit: eksile kardeşim eksile. en çok eksileyeni genel müdür yapıyorlar eksile!.
-
...................
-
.................