@Hattom açıkçası ben hak yendiğini düşünmüyorum. Sonuçta KPSS den iyi bir puan sahibi olmayan Halkbank sınavından nasıl başarı elde edecek? Üniversite mezunu işsizlik oranının %20 olduğu bir ülkede herkes önce kendini düşünüp tüm alternatifleri değerlendirmek zorunda. Ben de aynı şekilde çoğu istediğim memuriyetlere başvuramıyorum ama ben 80 almışken adam 90 almışsa benden daha çok hakkı diyorum. Yeter ki hiç gitmeyeceği kadroya başvurup hak yemesin. Halkbank sonucu kesin olsaydı belki kimisi SGK ya başvurmazdı. Ama henüz açıklanmadı, başvuru yaparak şansımızı değerlendirmek şu koşullarda farz.
gcoskun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
gcoskun tarafından gönderilen son iletiler
-
Eğitimler genel müdürlükte mi otelde mi oluyor?
-
@ömer33 naçizane ben bu soruları doğru yanıtlayıp yine de olmayanları kpss için şansı yüksek diye seçmeyebileceklerini düşünüyorum. Hani 12 soru alandan az değil. Bu demektir ki örneğin sgk denetmenlik mülakatını kazanırsınız, bu da demektir ki halkbankta kalıcı olmayabilirsiniz. Bence bu şekilde düşünülmüş olabilir.
-
Arşiv kayıtlı sabıka kaydı yerine edevlet çıktısı götürenlerde sorun çıkmamıştır di mi? (Geçerlidir yazıyor fakat teyit amaçlı soruyorum İstanbul tayfasına)?? @marshallgil
-
Yahu kim neyi bilse ne olacak bilmese ne olacak? İK görüp 'Aa bildiler, heyecanı kaçtı açıklayalım gitsin' mi diyor? Sürece ne faydası var bunları tartışmanın?
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
@SosyalMühendis öncelikle teşekkür ederim. Benim merak ettiğim görev yerleri aslında. Sağlıklı bi bilgiye rastlayamadım ama ben mi kaçırdım?
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
Çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı? Görev yeri tek bir il mi? Rotasyon falan nasıl?
-
@Hattom açıkçası ben hak yendiğini düşünmüyorum. Sonuçta KPSS den iyi bir puan sahibi olmayan Halkbank sınavından nasıl başarı elde edecek? Üniversite mezunu işsizlik oranının %20 olduğu bir ülkede herkes önce kendini düşünüp tüm alternatifleri değerlendirmek zorunda. Ben de aynı şekilde çoğu istediğim memuriyetlere başvuramıyorum ama ben 80 almışken adam 90 almışsa benden daha çok hakkı diyorum. Yeter ki hiç gitmeyeceği kadroya başvurup hak yemesin. Halkbank sonucu kesin olsaydı belki kimisi SGK ya başvurmazdı. Ama henüz açıklanmadı, başvuru yaparak şansımızı değerlendirmek şu koşullarda farz.