HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Huzurum kalmadı dostlar...
-
https://youtu.be/K7z3590-Mt0 hepimize gelsin dostlar
Ben yoruldum hayat -
bu sucuklu bana da özelden birazdan gelir diyor.. sonra öğleden sonraya kalırsa 4 5 i geçmez diyor.. sakrma durumu var mı diyorum gelcek işte birazdan bu işin saati mi olur diyor.. belli mi olur diyor.. ben ne dediğini anlamıyorum anlayana da helal olsun
-
@kürşaddd özelden hal hatır, sınav muhabbeti yaptığımız adamlar bile böyle konuşuyorsa, Ben jübilemi yaparım.
Birazdan geldiğinde Görürsünüz Oke.
Haydi Allah'a ısmarlalık.
-
@Sucuklu_Oralet Dostum sana soruyorum birazdan mı diye.. belli değil her an gelebilir desen anlarım.. 4 5 de olabilir diyorsn anlamıyorum seni ben
-
Sucuklu oralet eğleniyo musun güzel kardeşim? Bir de hala "iyiniyetinden suphe etmiyorum" diyen sucuklu sevicileri var. Bu duruşla her sınavı tuttursan ne olur?
-
Salliyorum "oyle diyor ya"
Sonuclar açıklandıktan sonra ben size demistim diyecek sonuclar yakin diye oysa carsamba falan goz kirpiyor persembe kesin demişti.
Sonra mağdur edebiyatı sonuçlarımizi degistircek sanki -
Eleştriye tahammül de önemlidir, sabırsızlandık ve belirsizlik içeren mesajlar itici hale geldi lütfen anlayışlı olalım.
-
Neyse @ncbb sildim kardeşim haklısın germeyelim milleti
-
gerilim yine had safada :S bekleyek işte sonuçlar geliyor bugün :S
-
@Sucuklu_Oralet Kusura bakma hocam ama artık konuşmayın, işinize bakın bir zahmet. Buradaki onca insanin hakkina zamanina,hakkina girdiniz.. Duyumunuz kendinize kalsin artik. Biz kaderimizi bekleriz.. Size de başarılar dileriz meslek hayatınızda..
-
Bu nasıl bekleyistir ya eğer olumlu sonuclanırsa insan ya dısardayken bir şeyle mesgulken açıklanır da yarım günde belgeleri yetiştiremezsem diye evden çıkmıyor. Bir de mecbur çalışanlar var onlar nasıl hemen bırakıp belge işine koşacak. Bence artık acıklansa dahi pazartesi cağırmamaları lazım
-
Herkes gergin, psikolojiler gidik, bekledim ama bugün kimse konuya giriş yapmadı "eyyyyyyyy sevgili gel " diye iyi değiliz dostlar
-
Uzatma dünya surgunumu benim
Ik daki sonuclardan ne haberrrr vardirrr -
Bu saatten sonra açıklayıp pazar burada olacaksiniz denmez umarım.
-
Herkese Hayırlı Cumalar olsun.
-
sitede bi hareketlilik yok bugün kesin mi açıklanması acaba?
-
en güzel sucuk afyonda yenilir
-
@harezmii arkadaşım senin annen kızkardeşin kız arkadaşın filan yok mu? Burda bayanlarda var lafına sözüne az çeki düzen ver söyliyceğini söyledin git köşene otur bekle öyle klavyeden erkeklik taslamakla olmaz bu işler zaten sen adamlığın ne demek olduğunu bilsen o çirkin cümleleri ağzına alamazsın.
-
ulan ne adamsınız.Sucukluyu kovduğunuz. adam sınav ilanı gelecek demiş-sınav açıklanma zamanını bilmiş-mülakatın nerede ne zaman olacağını bilmiş-istanbulun açıklanmasını bilmiş-İstanbul dışı içinde belirsizlikler vardı demişti-evet dediği gibi belirsizlikleri bildi-dün açıklanacak dedi-sisteme yüklendiğinide bildi-hala bok atıyorsunuz adama.@Sucuklu_Oralet herşey için teşekkürler üstad.özeldeki hoş sohbetin abiliğin içinde eyw.çay kahve içinde teşekkür ederim hehehe bende yokum forumda sucuklu yoksa