HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@sinan.taylan herkesin hakkinda hayirlisi kardesim haklisin
-
Yds işini araştırdım. Şimdi süresi 5 yıl yazıyor. Ama sanırım kamu kurumları için geçerli. Neden derseniz banka üds ve kpds sonuçlarını bile istemiş. Bunlar artık kamuda kabul görmüyor. Bankamız yabancı dil isterken süre sınırı da yazmamış.. Buna bakarak süresi bankada sınırsız diyebiliriz...
-
Yarin otele giris yaparken gunluk kiyafetlerimizle gelicez? Yoksa egitim yarin hemen basliyor mu arkadaşlar?
-
@burcu yarın sivil yazıyor
-
@sinan.taylan nerde yaziyor? Mail mi geldi size?
-
Yarın sivil bi tek. Havuz için mayo götürün dedi uzman eğitimi alanlar otel imkanları kullanılabiliyormuş
-
@dolapdereli hocam bize yoktur o
-
@sinan.taylan niye olmasın vardır akşam saatleri serbest sonuçta
-
@burcu sonuç sayfasında yazıyor pazar günü serbest kıyafet diye.
-
@oz.ece35 ben de surec devam ediyor yaziyor sag olun.
-
@burcu sizi ne zman arayip surece dahil etmislerdi hocam
-
iky cumadan sonraki haftabaşı başlarsınız muhtelemen dedi .
uçak/otobüs biletini alan var mı arkadaşlar? kesin olmadığı için ben almadım malum esnek bilet almayacağım için sorun yaşamak istemiyorum -
@estilografica size ne teklif edildi acaba
-
@Sucuklu_Oralet mesajlariniza bakar misiniz?
-
@voshue persembe gunu. Acaba yanlislikla mi aradilar diye dusunmeden edemiyorum :))
-
Yerleşme süresi yok yolluk yok üç kuruş paraya baya sevindik gidiyoruz bakalım.. Mesela bu bir öğretmen ataması olsaydı onlar birleşip bu hakları alırdı.
-
@sinan.taylan İdari izin isteyelim hocam. Ben isteyeceğim iki gün. Belki toplu olarak istersek daha etkili olur. Kimseye bir şey kaybettirmez.
-
@sussamme değerlendirme sureci devam ediyor yaziyor dostum.Önceden basarisiz yaziyordu
-
Evet arkadaşlar eğitime başlayacak olanları tekrar tebrik ediyorum inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun cümleten.Otele giriş yapan yapacak olan arkadaşlar kaç kişinin servis görevlisi olarak eğitime tabi olacağını sorup öğrenmeye çalışabilirler mi? Malum biz de o sayıya göre çıkarımda bulunmaya çalışıyoruz.Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenecek olan arkadaşlara
-
@equinox insallah ogrenirsek yazariz hocam.