HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@hhaarezmi HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
olsaydiniz ne zaman aciklanacagini soylerdim ama once adam olacaktiniz. Hepinizi karim yapacam
olsaydiniz ne zaman aciklanacagini soylerdim ama once adam olacaktiniz. Hepinizi karim yapacam
@aliveli hocam gerekeni yaparmısın
-
Veled-i Zina gelmiş yine. @paretowilfredo Gereğini yapınız hocam.
-
@ncbb aslında alacaksın screenshot'ı gideceksin savcılığa şikayet edeceksin ve bu yazdıklarının bedelini ödeteceksinde işte insan uğraşmak istemiyor
-
@hhaarezmi veletsin uğraşmak istemiyorum
-
@prostatic ugrassana bi. Forum senin gibi bi delikanli gorsun
Niyetin nedir kardeşim insanların gergin ve stresli zamanlarında onlarla dalga geçmek hoşuna mı gidiyor? Bu kadar mı boş hayat sevinci bulunmayan eksik bir insansın sen
-
Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap edebi elden gidene...!
-
memurlar.nettede böyle birisi vardı aklıma o geldi ama burası orası değil
-
Arkadaşlar uğraşmayın bazı insanlar küfür yemekten zevk alır. Bırakın kendi kendini yiyip bitirsin amip gibi.
-
@302sino düşünsenize bunun gibi bir iş arkadaşınızın olduğuna.işe giderken 50 kere düşünürsünüz nasıl kendimi uzak tutabilirim bundan diye
-
@Werder_Veremem Hocam takmayın o densizi. Adminler müdahil olacaktır konuya.
Bugün sizce bekleyelim mi? -
@prostatic böyle insanları toplumda yer alamayacaklarını düşünüyorum
-
@ATBKariyer bekle bekle
-
@hhaarezmi kardeşim sen direk sonucumuzu söyleyecek olsan umursamayacağız seni,uğraşma yorma o delikanlı yüreciğini.
-
@hhaarezmi Harezmi 780 yılında Özbekistan'ın Harezm vilayetinde dünyaya gelmiştir. Horasan bölgesinde bulunan Harezm'de temel eğitimini alan Harezmi, gençliğinin ilk yıllarında Bağdat'taki ileri bilim atmosferinin varlığını öğrenir. İlmî konulara meraklı olan Harezmi bu konularda çalışma idealini gerçekleştirmek için Bağdat'a gelir ve yerleşir. Devrinde bilginleri himayesi ile meşhur olan Abbasi halifesi Mem'un Harezmi'deki ilim kabiliyetinden haberdar olunca onu kendisi tarafından Antik Mısır, Mezopotamya, Yunan ve Hint medeniyetlerine ait eserlerle zenginleştirilmiş Bağdat Saray Kütüphanesi'nin idaresinde görevlendirilir...
-
Merhaba arkadaşlar
Başlığı uzun süredir takip ediyorum. Son yaşanan olaydan sonra benim de söylemek istediklerim var. Şimdi öncelikle harezmi adlı arkadaş buraya gelip size haftaya açıklanacağını söyledi gayet normal bir şekilde ancak bir çoğunuz adama tepki gösterdiniz. Yok sucuktu salamdı, aptal saptal alakasız hikayeler anlatan ve kendince sosyal mesaj vermeye çalışan, komik olmaya çalışan, bugün açıklanacak diyip açıklanmayınca mesajını silen ve bunu hep tekrar eden adama inanıyorsunuz da bu arkadaş haftaya açıklanacak dediği zaman neden yaygara koparıyorsunuz? Tamam hepimiz gerginiz ama adam gelip size haftaya açıklanacak diyor, buna sinirleniyorsunuz? Başkalarının psikolojisine laf etmeden önce kendi psikolojisinize bakın önce siz bence. Şuradan buradan güvenilir kaynaktan aldığınız duyumlar nerede? Nerede valla merak ediyorum? Şimdi bu adama tepki gösteriyorsunuz ya siz aslında haklı çıkacak olmasını yediremiyorsunuz kendinize. Neyse bunu yediremiyorsanız bi sucuk salam yedirin kendinize gelin, hadi selametle.
-
@hhaarezmi Siz nerden biliyorsunuz haftaya oldugunu?
-
@avukatı_mısın hhaarezmi yeni hesabın hayırlı olsun. Umarım bu hesapta küfürsüz hakaretsiz devam edersin.
-
@avukatı_mısın Entry nick uyumu
-
@avukatı_mısın HOCAM YEDİREMEDİĞİMİZ TAM OLARAK CİNSİYETÇİ ZİHNİYETLE ETTİĞİ O İĞRENÇ CÜMLE. BİZ SUCUĞA İNANIYORKEN SİZ DE GELİP KARŞI GÖRÜŞ BİLDİRSEYDİNİZ,KENARDAN İZLEMEK YERİNE ANCAK BUNU YAPMAYIP ŞU AN KONUŞMANIZ DA TUHAF. GELGELELİM HEPİNİZİ KARIM YAPACAM DİYEN BİR ADAM DÜNYA KADAR HAKLI OLSA İĞRENÇTİR.NET.
-
Arkadaşlar bugun gelmeyecek gibi 6 sindan sonra aciklanacak sanirim