HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
her duyduğunuza inanmayın öncelikle. 400 ne arkadaşım.Hiç bilmeyen bir insan bile bu sayının 400 olmayacağına kanaat getirebilir. geriye kalan 75 kişide ankara istanbul bursa eskişehir izmir antalya olursa neden bunlar 81 ile de tercih açtılar diye o güzel kafanız biraz düşünsün. benim abim genel müdürlükte yönetmen ancak o bile gerçek sayıyı bilmiyor. sadece tahmini olarak istanbula 100-120 civarı kişinin alınacağı yönünde bir görüş belirtti. gm lerin işi gücü yok gruplarda sayı belirtecekler ha. azıcık akıl kullanın
cevap
-
@TcZiraat hocam mülakatların ne zaman olacağıyla ilgili bir bilginiz var mı?
-
@Galata ilk etapda bölge müdürlüklerinde mülakat olacağı yönünde plan yapılmıştı. şimdi Ataşehirdeki genel müdürlük ağır basıyor onun planlanmasıyla uğraşılıyor vs. bende pek bilmiyorm bi kaç kişinin dediği ocak ayı içinde olabilir şeklinde. ataşehirde olursa ki öyle görünüyor. tek komisyon olmayacak bir bina içinde birden fazla mülakat odaları olacak. yinede ben genel müdür değilim sadece genel müdürlükte çalışan abim ve onun arkadaşlarından az çok bilgim var. müfettiş tanıdıklarım bile çok bilgili değil o yüzden bekleyip görücez bakalım
-
Tahminim İstanbul 180 adam alır en az. Bi kere 81 il tercihe açılmadı ve Hakkari mesela 1 adam alacak ve gm İstanbul'da vs
-
Geçmis 2 alımda istanbul istanbula katılan adayların ortalama 65 i alınmış diğerlerinde yüzde 33 bir arkadaşın paylaşımını yaptım. Istanbulda kimse kalmadı kamuya geçişlerinden dolayi dedi Çoğu il 1-2 kişi alacak liste yapılırsa göreceğiz.
-
Oncelikle her il 1.2 kisi alsa bile ıstanbul400 alamiyor kaldiki bölge mudurlukleri olan illerde fazla alacak bilgi verilmeden millet atip tutuyor ayrıca sunuda bilin ki 1 kisi alacaksa mulakata 3 kisi çağıracak. 100kisi alacaksa mülakata 300kisi çağıracak sans herzaman her ilde eşittir.
-
Benim beklentim minumum 250 kişi istanbul olmasi bakalım zaman gosterecek
-
sınavdan önce daha kayıt aşamasındayken Ankara'da babamın görevi sebebiyle Halkbank Eskişehir bölge müdürü ile kısa bir görüşmem olmuştu. ben Afyon'luyum ve tercihimi izmirden yana kullandım fakat kendisi o zaman bana memleketimi yani afyonu tercih etmemin daha avantajlı olduğunu. Afyonda 11 şube var yaklaşık 12 13 kişi alınacağını söylemişti. Kendi bölgesine ait olduğu için çevre illeri biliyordu fakat ayrıntılı olarak diğer illeri bilmiyordu. demem o ki afyona bile 12 13 kişi alınacaksa burada küçük illere 1 2 kişi alınacak mantığını bir kenara bırakın. tahmininiz sizde kalsın zaten bir arkadaş ifade etmiş. mülakata belli katda insan çağırılır yani isterse bir il 1000 kişi alsın oraya mülakata 3000 kişi gider. bin kişi alınacak diye senin şansın artmaz hatta dezavantajına olur ama küçük şehirlerde 3 4 kişi alınır adam mülakata 9 10 kişi çağırır. birde orada yüksek lisans veya memleketinde o şehire aitse alınma ihtimalin yüksek olur. şu süreçte ortada bir bilgi yokken herkesin kendi düşüncesini söylemesi bilgi kirliliğine sebebiyet vermekten başka bir şey yapmaz. bekleyip görelim
-
mülakat yerleri ve zamanı açıklandı
-
TARİHLER ACIKLANDI. BENİM Kİ 11-12 OCAK. İLK GÜN GRUP MÜLAKATI OLACAKMIŞ. NASIL OLUR BİLENLER VAR MI ???
-
hiç hazır değildim aslında
-
haydi hayırlısı olsun . profesyonel bir mülakat süreci hazırlamışlar halkbank ik yı buradan tebrik ederim helal olsun valla ilk defa böyle birşey gördüm
-
Arkadaşlar grup mülakatı nasıl oluyor?
-
@-Deficit- senin istanbul uzmanlık mıydı hocam?
-
@Marshallgil ...
-
@-Deficit- sanırım aynı iller aynı gün yapılacak, benim de 29unda ikinci mülakatımda 4 ocakta ve benim de istanbul.
-
Arkadaşlar mülakata gelirken mezuniyet belgesi fotokopisi isteniyor, ben daha diplomamın aslını almadım elimde geçici mezuniyet belgem var acaba o da kabul edilir mi?
-
@Marshallgil Evet öyle galiba, benim de diğeri 4 ocak imiş.:)
-
@ahcatu edilir hocam.
-
edilir edilir merak etme