HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Eftelya bana öyle olacak gibi geliyor artık ama yarın da gelmezse beklemem bile artık soranlara da olmadı kazanamadim der dersime odaklanirim
-
baya iyi duyummuş gerçekten 3 gündür bugün gözkırpıyor yarın kesin diye diye perşembe geldi. zaten perşembe %99.9 açıklancak bunu herkes biliyor eğitimlerin başlangıç tarihi belli olduğu için
-
@fact0riel eğitim başlangıçlar i degismemisse tabi
-
arkadaş duyumları patlayınca nick değiştiriyor galiba
-
Arkadaşlar benim kafamda bir soru işareti var. 657/4-b kapsamında sözleşmeli personel olarak çalışıyorum. Ola ki yarın sonuçlar açıklanıp da "salı günü gel başla" derler ise, istifa ve SGK çıkış işlemlerini çok çok büyük ihtimalle bu tarihe kadar bitiremeyeceğim. İlla ki bir bekleme, onay vb. işlemler olacaktır. Bu durumla ilgili bilgisi, fikri olan var mıdır? Bundan dolayı mağdur olabilir miyim?
-
Egitimlerle ilgili degisiklik olmaz rahat olun.
Yarin kesin baska yolu yok. hikayelere inanmayin. -
@berkeley inşallah öyle olur hocam.
-
@eladlüesasülmülk çok güzel açıklama yap misiniz hocam
-
@Atillaa HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@eladlüesasülmülk çok güzel açıklama yap misiniz hocam
Teşekkürler Üstad
-
En geç perşembe diye hepimiz tahmin ediyoduk zaten .. umut tacirlerinden medet umarak hata ettik yok o günü sallayın yok bu gün göz kırpıyo neyse yarın inşallah son bulur.
-
@burcudml umarım ters giden bişey yoktur hocam çünkü sallayan arkadaş genelde tutturuyordu.
-
bence birçok insanın o arkadaşa kızmasının nedeni duyumunun doğru çıkmamasından ziyade olayı hikayelerle uzun alakasız cümlelerle vs şova dönüştürmesi.yani herkes bu kadar stres altındayken bunca insanın geleceğini etkileyecek bir olay varken ortada şahsi düşüncem bu konuyu geyik haline getirmenin insanları rahatsız ettiği.
-
Eğitim pazartesi kesin başlıyor mu? İstanbulculardan tekrar soran oldu mu?
-
................
-
@ncbb .......
-
................
-
.......................
-
@Yoluzunyol Yok yok evrene olumlu mesaj yollayalim yarın aciklansin
-
@ncbb dahi anlamında ki ... ayrı kardeşim