HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Bugün kimse rahat uyuyamayacak belli ki
-
I am ready
If you are ready
Dedi uzman adayi -
@böcükprens hocam başarısız olma ihtimaline hazırlık yapmak daha makul geliyor bana ama artık hazırlık yap yap yoruldum
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar. -
Oysa herkes oldurur sevdigini
Diye baslicam da banka bizi onemsiyor diye dusunuyorum:) -
Siteye giremiyorum
-
Öff girdim değişiklik yok
-
...........
-
@TcZiraat internet normaldi yoksa buraya yazamazdım Zaten. Klasik site kilitlenmelerinden biri oldu gene
-
Allah yar ve yardimcimiz olsun bugün sadece kazanan adaylarin sevinc cigligi atacağı değil kalan arkadaslarin da dirayetini koruyarak yilmadan yoluna devam edeceği bir gün olsun insallah.
-
- sayfaya totem yaptım. yüklenin.
-
sistem normaldi ya öğeden sonra herhalde
-
bence ögleden sonra beklemek lazım ve gelmesi lazım artık :S
-
Gerek kendimize gerekse yakin çevremize verdiğimiz psikolojik savaş bugün belki son bulacak belki devam edecek kardeşlerim. Umarım gönlünüzce sonuçlar alırsınız. Kazanamayan arkadaşlar(belki benim de içinde bulunduğum) en yakın zamanda daha iyi yerlere gelecektir inşallah. Herkesin hakkında hayırlı olsun
-
Bugün bir aksilik olmadığı takdirde geliyor sonuçlar arkadaşlar, herkese hayırlı olsun.
-
Gel vefasız, gel vicdansız, çağırmazdım acil olmasa..
-
@Marshallgil dostum inş ağzın bal yesin derler.. öğleden sonra mı acaba
-
@Marshallgil HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Bugün bir aksilik olmadığı takdirde geliyor sonuçlar arkadaşlar, herkese hayırlı olsun.
@Marshallgil HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
vallaha mı?
-
@barrrrrack-obama vallaha
-
Ha bugün ha yarın derken bugün kadar geldik Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.