HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
arkadaşlar birde bi dostum ile bu konuda tartıştık . sizce guy mu burası mı ? ben burası diyorum bakalım siz neler düşünüyorsunuz
-
Bana 2014 servis görevlisi mülakatında elinize büyük para geçerse bunu nasıl değerlendirirsin sorusunu sordular
-
Bu ileti silindi! -
@emek şu anda iş seçme gibi bir şansımız yok zatende baya bi tartıştık bu arada 657 değişecek
-
Bu ileti silindi! -
Sınavı kazandık o gün sanıyorsun işe kabul edildin ama mülakat var daha. Mülakata gelmeyenler dışında herkesi alsalar keşke 3 katı bile aday çağırılsa bile çok geliyor
-
ben bt uzman yardımcılığını kazandım ama sizin için de durum benzerdir. sınavı kazanınca çok sevindim mülakat için nasıl hazırlanıcam onu düşünmeye başladım ama mülakat için hevesimi çok kırdılar siyasi bağlantın yoksa çok zor diyolar gerçekten durum böyle mi? benim ne siyasi ne banka içinde hiçbi bağlantım yok dümdüz giricem mülakata
-
Arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı olsun. SPK belgesi mülalatlarda bir etki yapar mı ?
-
@anonim_işsiz çok zor bir olay değil. banka çalıştıracagı adama bakar önce , norm fazlası oluşturmaz yani. eğer paralelci ve terörist kökenin olmadıgı sürece şansın var hocam. hele heleee BT DE .
-
@hadibakalim niye yapmasın hocam. yapar tabi. banka elemanlarına o belgeleri aldırmak için sürekli harcama yapıyor.
-
@ncbb o kadar belge sonunda bir işe yarayacak o halde.
-
@İdari_Katip HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Öncelikle kazanan arkadaşlar tebrikler. Meslek hakkında bilgileri vermeyi "Boyun Borcu" bildiğim için Aydınlatmak isterim. Önemlilik kriterlerine göre sıralayacağım umarım sizlere Faydası olur. Kafanızdaki soru işaretlerine de son vermiş oluruz
- Kariyer Yolu : Bence en önemli nokta burası olması lazım. Bu konudaki cümlelerim Biraz olumsuz. ancak yinede Pollynacılık yapabildiğimce Yazmaya çalışacağım.
- Eskiye göre kariyer meslek olma durumunda değişikliğin sebebi, Sektörün sürekli rekabet boyutuna ulaşması. Daha önceden Uzm. yard. alımları daha az seviyedeydi. Şuan alınacak 475 sayısıyla beraber Bu konudaki Tezimiz desteklenmektedir. Ancak, günümüz koşullarında tatmin edici olduğu tartışmasızdır.
- Gelelim En çok Seveceğiniz Bölüme. MAYIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.
Maliyeden vergi dilimlerini iyi bildiğiniz düşünerekten, Öyle maaşı nedir diye soranlar oluyor
Toplamda, İstanbul için Ortalmanız 12Maaş+4Maaş ikramiye+2maaş temettü. 3100 tl civari Net maaş.
Diğer iller için 2900 tl net maaş. Sadece İstanbul tazminatı olduğundan dolayı farklılık göstermekte. Dil tazminatları hariç olarak maaşı yazdım, A Seviye 800 Tl brüt, B 600 TL, C 400 TL.- Bir çok Daire başkanlığı, Daire başkanlığı içerisinde Bölümler var. O yüzden Mülakatı geçen arkadaşların, Hangi birimde olacağı Tamamen "Sayısal Loto"
Kazanan arkadaşların %80 Memurluk gibi çalışacak. %20 Pazarlama ruhlu, Aktif.
Not : Sektör içinde Çalışma Durumu en iyi bankalardan biridir. Sadece sektör zor olduğu için elimden geldiğince olumlu yazmaya çalıştım.
Daha bir çok detayda sıralanabilir. Ancak beklentiniz çok yüksek olmasın arkadaşlar, Maaş tatmin edici. Özellikle yeni başlayan arkadaşlara. Yine sorusu olanlar olursa özelden yazabilir. Fırsat buldukça Cevaplarım.
Sağlıcakla...
Hocam subede uzman yardimciligi hakkinda bilgin var midir ? Malum kucuk sehir yazdik bir cogumuz ? Kucuk sehirlerde hangi gorevlerde bulunurlar ?
-
Muş kazanan var mi
-
@ncbb aynı anda guy kazansam guy derim. Ama bankaya girip işe giriştikten ve alıştıktan sonra guy için çıkmam.
-
@ncbb tübitak falan il parti teşkilatlarına isim sorgulatıyomuş diye duymuştum bu adam hayır mı diye eğer öyle bişey varsa işime gelir teşkilata üye olmasam da fetöcü ve terörist olmadığım biliniyo zaten
-
@anonim_işsiz hocam istanbulda bu dediğini nasıl yapacaklar mesela sanmıyorum öyle bir durum olacagını. ama illa ki güvenlik soruşturmaları artık yüzeysel yapılmayacak.
-
@cclark meraba ben de sizinle ayni durumdayim A grubu bi meslek istiyodum fakat issizlikten psikolojik olarak yiprandigim icin girdim sinava.Eger olur da mulakati gecersem tazminattan dolayi cikabilcegimi dusunmuyorum baska bi kurum olsa bile..zaten bankadaki is yogunlugundan kpss calismaya devam etmek de zor.kafam cok karisik acikcasi.siz hangi ilden girceksiniz acaba?
-
@niles İzmir'den gireceğim. Dediğiniz gibi bankaya girersek oradaki tempoyla sanki kpss - a defterini kapatmış gibi olacağız. Doğru düzgün ilan da yok ne yapacağız bilmiyorum.
-
@niles hocam a grubunda hatrı sayılır puanlar almış arkadaşlar için zor bir durum değil bence hukuk dersi hariç. çünkü altyapı var sürekli tekrar yeter. hukuk hariç detaylı tekrarım 6 gün sürüyor benim 5-6 saat çalışma ile
-
@cclark ben de izmirden giricem ama kpss A defterini kapatmak istemiyorum kafam cok karisik hakkimizda hayirlisi olsun