HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@yosulusne olm benm memleket lan orasi bana verin
-
@yosulusne ben İstanbul için mülakata girmiştim çorum hakketen benim için büyük süpriz hiç bilmediğim bir şehir
-
@voshue kardeşim valla inşallah seninde güzel bir sonuç karşına çıkar
-
@bezelye Aynen bendende öyle. Bende İstanbul yazmıştım ve Çorum hakkında hiç bir fikrim yok
-
@yosulusne benim de hiç yok insanlar nasıl yaşam nasıl evler nasıl hepsi büyük bir muamma
-
Annem Çorumlu gider gelirim küçük bi şehir insanlar semtlere göre değişir en büyük eğlenceniz yunus markette masa tenisi oynamak
-
@dolapdereli Demee. Askerde seviyodum masa tenisi oynamayı ama şimdi nasıl olur bilemem. Valla şu işsizlik döneminde her yere giderim
-
@dolapdereli Senin ne oldu kardeşim
-
Arkadaşlar maaş hakkında net bilgisi var mı ? Birde ilk başta herkes gişede mi çalışacak?
-
Ic kontrolden elendim simdi degerlendirme devam ediyor diyor. Ne zaman sonuc belli olur sizce ? Bu aksam aciklancagini soyleyen arkadas nerde buna da bisey desin
-
@bezelye olur ya alışırız artık en azından belli bir süre idare etmeye çalışacağız
-
@dolapdereli gidelecek güzel kafe falan yok mu vakit getirilecek sinema avm vs.
-
Kimse de maaşı bilmiyor ama çoğu kişi kabul etmeyi düşünüyor halimize hüzünlenmemek elde değil
-
@yosulusne İstanbul servis benim hamdolsun
-
@yosulusne aynen mecbur inşallah ilçe falan olmaz o ne zaman belli olcak acaba
-
@bezelye avm yapılacak daha yoktu sinema var ama küçük yani bizim ilçe kadar yoktur
-
@yosulusne hocam ben aslen corumluyum su anda corumdayim. Corumu kobi olarak dusunun nufusu 250.000 civarinda yani ne az ne cok evler ucuzdur 450 ye 3+1 kiralik guzel ev bulursunuz yemekleri guzeldir yeni kocaman bir avm acildi ozel sorulariniz olrsa yardmci olurm.
-
@bezelye eğitimde belli olur sanırım o. Nüfusu çokta az değil ya bi avm falan vardır illaki
-
Corumda espark yada piazza dan buyuk avm var yeni yapildi karadenizin en buyuk avmsi yeni acildi ama ici tam dolu degil
-
Avm yoktu açılmış yemekler iyidir sadece küçük yer ama iş az olur stres az olur Ankara'ya kaçarsınız haftasonu