.:: PTT İstanbul Gişe Başlığı ::.
-
Merhabalar arkadaslar
Bi türlü açılamayan başlığı nihayet açabildik
Öncelikli olarak herkes ne kadar yaptı ve sınav nasıl geçti? Bu konular hakkında birbirimizi bilgilendirebiliriz
-
Benden bi 84 çalışır ist gişe için maliye bölümüm.
-
@figo102009 hocam sınav kolaydı aslında ama gazisemde sorun vardı soruları çok yanlış şekilde sormuşlar.. Yüksek kapatacağını düşünüyorum tahmini olarak 78 doğrum var büyük ihtimalle Avrupa gişe pazarlama hayal oldu..
-
@bad1905, içinde söyledi: .:: PTT İstanbul Gişe Başlığı ::.
@figo102009 hocam sınav kolaydı aslında ama gazisemde sorun vardı soruları çok yanlış şekilde sormuşlar.. Yüksek kapatacağını düşünüyorum tahmini olarak 78 doğrum var büyük ihtimalle Avrupa gişe pazarlama hayal oldu..
Avrupa gişe, tahmininize göre kaçla kapatır?
Bence 78 olur hocam. Yani aslında 80 üstü olur demek geliyor içimden ama inşallah 78 ler de görür diyelim..
Bide hocam, başvuru zamanını tam hatırlamıyorum ama tek yer mi tercih etmiştik..?
-
ben de istanbul benim doğru sayısı 88 ya da 89 , 1 soru da muallakta kaldım. her iki yakaya da 10 ar kişi alınacağından 90 üstü kapatır diye düşünüyorum, o yüzden benim bi umudum yok, belki yedek olur, çünkü sınav kolaydı neti çok yüksek adaylar var. açıklanınca net görücez tabi.
-
Baya yüksek yapıldı anlaşılan. KPSS nin yüksek netleri burada da dillendiriliyor maşallah.
-
@antimülakat sınav liselilerle beraber girdiğimiz tyt den bile kolaydı ama 7 8 tane de bomba soru sordu, belki onlar biraz belirleyici olabilir.
-
@hoffafd valla hocam bu durum iyi mi kötü mü bilemedim. Sınavlar kolay olunca bu seferde netler uçuyor. Garip durumlar ortaya çıkıyor.
-
@figo102009 hocam tek tercih yaptık kaçla kapatır tahmin çok zor gönül isterki 78 79 ları görsün ama zor görünüyor o seviyeleri görmesi bu sınav sonrası çekilen videoda da 80 ve üstü kapatılacağına işaret ediliyordu.. Açıkcası pek fazla ümidim yok..
-
Sınav gerçekten lise düzeyinde idi.Türkçe tarih coğ ve mat gayet kolaydı.Günceldeki bazı sorular ve sözel mantık çok belirleyici olacak sonuçlarda.Moral bozmak istemem ama çoğu yerin 88 89 bandında kapayacagını düşünüyorum.Edirne gişe için 82 veya 84 üm var ama umudu şimdiden kestim bile
-
Bu tahminleriniz genel gişe için mi? Mesela bankacilik kacla kapatir acaba istanbul
-
arkadaşalr anadolu yakası düz gişe puanlarınız nasıl benım 87,76 puan
-
@hoffafd duyduğum en iyi puanlardan biri sizinki.
-
@evandro 90 puanlılar da varmış