Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Testlerin nasıl dahil edileceğini öğrenen vatandaşa benden 1 çikelata
-
Cevaplı soru kitapçıkları yayınlanmıştır diye duyuru yapılmış sisteme girip görebilen var mı ?
-
arkadaşlar rekabet kurumun sitesinde cevaplı soru kitapçıklarına aday.ankara.edu.tr den ögrenebilirsiniz yazmışlar ama aday ankarada soru kitapçıgını bulamıyorum bulanınız varmı?
-
@aleks10 Ben de ulaşamadım. Zaten asym'den de bir şey anlamadım. Kurumu ya da asym'yi arayabiliriz.
-
sorular ve cevaplar sistemde
-
Cari oran 2 olmayacak mıydı yahu?
-
İngilizce soruları yok mu acaba ben göremedim
-
Şimdi gördüm
-
Gerçekten testlerin nası dahil edileceği çok önemli bir hal aldı İngilizce genel ortalamaya yüzde kaç dahil ediliyor acaba? Ydsden geçen sene 85 puan almama rağmen körelmişim 80 civarı puanım geliyor bu sınavdan
-
@arven16 ben de 2 buldum hala da 2 buluyorum ama 1 diyor
-
@fg94 cari oranın 2 çıkmaması gibi bir durum çok zor bakalım ya yanlış girilmiş ya da hepimiz baya bir aydınlancaz cari oran hakkında
-
bence de cari oran 2 çok net yani
-
Test kısmı nasıl değerlendirilecek, bonus mu acaba? Bir de ortalamaya mi ekleniyor yoksa ayrı ayrı bölüme mi? Bilemedim.
-
Test sorularının kaçar puan olarak ve nasıl dahil edileceğini arayıp öğrenmemiz lazım, çok o önemli.Ayrıca ingilizce 17.soru yanlış ,cari oran kesinlikle 2.Akşam daha detaylı bakacagım kesin yanlış sorular vardır daha.
-
@akademili hangi kitapçıkda 17.soru hocam soru neyle başlıyor bide
-
@akademili ingilizce 17.soru hangi kitapçıktaki
-
@akademili Benim de İngilizce'den beklemediğim sorular yanlış çıktı, şaşırdım biraz. Yanlış sorular olabilir diye düşündüm ben de ama hayırlısı diyorum.
-
Arkadaslar ben aradim söyle mevzu testten minimum 65 almamız gerekiyormus bu kesin.
Buradan sonrasi karışık çünkü başlangıçta telefonu açan kişi kibar olsa da sınav aciklamasini okudun mu arkadaşım vb vb bir şey dedim açıklamayı böyle yaptı ve klasik sınavla testin ortalaması bizim not olacakmis Detayları sormak aklıma gelmedi ama test başlı başına bir mevzuymus.
İsteyen arkadaşlar arayabilir daha net bilgi için
-
Şimdi teste bakicam 65 alamadiysak havluyu atıyorum testte
-
arkadaşlar bu cari oran sorusu konusunda itiraz edelim mi kesin yanlış soru