TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
Ben hala bugüne inanıyorum...
-
Hatırladığım kadarıyla yazılı sınav çarşamba günü açıklanmıştı. Sitedeki değişiklik de çarşamba günü yapıldı. Çarşambanın şansı cumadan fazla diye düşünüyorum kurumu hiç arayan oldu mu ? İnsan kaynaklarından bir açıklama yapabilirler belki
-
@dumm aramadım ancak İK ekibinin bilgi verme gibi bir durumun içine gireceğini zannetmiyorum.
-
Ben dün konuştum arkadaşlar ik ile. Bi gelişme olduğunda size haber verilecektir dediler
-
arkadaslar aranizda ziraaatin uzman yrd kazaman var mi ? 1. yedegimde sira gelirmi diye endise edoyrom
-
@ichbin1berliner bu cevap daha çok uzun bi bekleyiş olacağını gösteriyor sanki.
Evine güvenlik soruşturması için polis gelen var mı bari?
-
@jaime-la-qualite böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum :S
-
@arthaslaurenn ben de tam bilmiyorum, geçen sayfalarda bir arkadaş buna benzer bir şeyler yazmış. Aradılar demiş.
-
Ben 30 Ekim'de mülakata girmiştim. Mülakattan birkaç saat sonra akşamüstü emniyetten aramışlardı beni ev adresi teyidi için. Zannımca az bir süre kaldı 30 Kasım'dan umutluyum ben şahsen.
-
@pusucu hangi il için aradılar hocam? Mülakata girenlerin çoğu büyük illerdense süreç biraz uzayabilirmiş. İstanbul, Ankara vs.nin güvenlik soruşturmaları daha uzun sürüyormuş.
-
@pusucu beni de aramislardi emniyetten hocam ben de bu hafta aciklanabilecegini dusunuyorum
-
@pusucu sanırım aranılanlar yeni mezunlar?
-
Beni aramadıklarına göre (yeni mezun olduğum halde) mülakattan kaldım sanırım. Mülakat haftası sonrası evi arananlar işi kaptı denebilir mi? Diğer türlü geçememiş adama soruşturma yapmak bir de bunu beklemek çok saçma
-
@politicssbf, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@pusucu hangi il için aradılar hocam? Mülakata girenlerin çoğu büyük illerdense süreç biraz uzayabilirmiş. İstanbul, Ankara vs.nin güvenlik soruşturmaları daha uzun sürüyormuş.
İstanbul için hocam.
-
@arthaslaurenn, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@pusucu sanırım aranılanlar yeni mezunlar?
Yok hocam ben halihazırda çalışıyorum zaten 2 senedir.
-
Başka benim gibi aranmayan bahtsız var mı arkadaşlar =D
-
Benim için de aynı durum geçerli. Mülakat sonrası İstanbul’da evime geldiler. Soruşturmalar çoktan başlandı. Tabii bi kişinin bile güvenlik soruşturması eksikse onu beklemek durumunda kalacağız gibi. @pusucu
-
@mbu hocam mülakat haftası bittikten sonra mı geldiler? Bir de gelen kim oluyor ve neye bakıyor ayıptır sorması?
-
Gelen polisti. Mülakattan üç-dört gün sonra geldiler yanılmıyorsam.
Gönderdiğimiz güvenlik soruşturması formunda yazılanların doğruluğu araştırıyorlar, kendi arşivlerindeki bilgileri de ayrıca inceliyorlar. Önceki ikametgahına da gidebilirler, eğer varsa. @stiglitzeselam -
@stiglitzeselam ahaha yok yok evi arananlar işi kaptı denemez herkes için yapıyorlar soruşturmayı ki zaten soruşturmalar mülakatlardan çok önce başlamıştı. Bazılarını özellikle de daha önce güvenlik soruşturması geçirmeyenlerin verdikleri bilgileri kolaylık olsun diye teyit için arıyorlar. Ayrıca eve gelmek gibi bir uygulama olduğunu sanmıyorum güvenlik soruşturması ya da arşiv taramasının bu kadar aleni şekilde yapılması çok mantıklı gelmedi en fazla ikametin bilgisini doğrulamak için gelmişlerdir yoksa eve gelip neye bakacak polis.