Bugün de ölmedim anne
jaime la qualite
@jaime la qualite
jaime la qualite tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@stiglitzeselam normalde zaten polisin eve gelmemesi gerekir diye biliyorum. muhtara komşulara vs soruluyor galiba
-
Bence bugün zor, önümüzdeki hafta da zor. İki sınavın sonuçları arasında 3 hafta vardı. Demek ki soruşturma talebi göndermeleri arasında da 3 hafta var, düz mantık. Kaldı ki bu sınavın ölçeği daha büyük, daha fazla kişi var beklenecek.
Yakın zamanda açıklanacak olsaydı ikisi beraber gelirdi herhalde.
jaime la qualite tarafından gönderilen son iletiler
-
@twopoint işte bu değişiklik formlar gönderildikten sonra yapılmış. 25 ekim'de.
-
@ozanoz haklısınız onu düşünmemiştim. Yönetmelik de 25 ekimde değişmiş zaten. Yani işgünü değil de normal gün hesabı gerekiyor. @mulkiye01 arkadaşımız haklı haftaya yüksek ihtimal.
-
Bence bugün zor, önümüzdeki hafta da zor. İki sınavın sonuçları arasında 3 hafta vardı. Demek ki soruşturma talebi göndermeleri arasında da 3 hafta var, düz mantık. Kaldı ki bu sınavın ölçeği daha büyük, daha fazla kişi var beklenecek.
Yakın zamanda açıklanacak olsaydı ikisi beraber gelirdi herhalde.
-
@ichbin1berliner @mulkiye01 umarım o zamana kalmaz tabi
-
@mulkiye01 yanlışınız var, iş günü hesabı yapılıyor. Legal sınır 25 ocak.
-
@keynesinho tam tersi olması gerekmez mi? Aksine daha önceden güvenlik soruşturması geçirenlerin kolaylık olsun diye telefon ile teyit edilmesi daha mantıklı değil mi
-
@stiglitzeselam normalde zaten polisin eve gelmemesi gerekir diye biliyorum. muhtara komşulara vs soruluyor galiba
-
@arthaslaurenn ben de tam bilmiyorum, geçen sayfalarda bir arkadaş buna benzer bir şeyler yazmış. Aradılar demiş.
-
@ichbin1berliner bu cevap daha çok uzun bi bekleyiş olacağını gösteriyor sanki.
Evine güvenlik soruşturması için polis gelen var mı bari?