TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@kyrieirving Rica ederim, hocam. Yalnız nacizane kanaatim Abuzer Pınar'ın yetersiz olduğu yönünde. Başarılar dilerim.
-
@bluephantom teşekkürler hocam
-
-
Surda 2012 yılı soruları var
-
ilanda ilk isletmenin basvuru alanının genis olması gözüme çarptı.(3/5)
neyse önemli olan sınava girecekler sınavdan 2 hafta önce açıklanacak.geçen sene yds 80 istemesi puanları baya düsürdü.bu sene tam bir belirsizlik var.
2018 p1 de benim gibi 80-82 arası bekleyenler ne yapcak merak ediyorum. -
Arkadaşlar merhaba 76 yds 83 ales var şimdi Hukuktan umut etmeli miyim acaba? Sıralama neye göre yapılacak da yazılı sınava çağırılacak tam anlamadım açıkçası
-
@hegia-sophia fena değil hocam ben mobilden giriyorum yökdil denkliği yoksa şansınız var.
-
@aliveli hocam açıkçası denklik vereceklerini sanmıyorum yökdil ve yds arası fark bariz,kurumun kalitesi ise ortada keşke verseler ancak umudum yok.
-
Ben de yokdil denkliği bekliyorum ama bir umut işte. Pek gerçek olacağı yok.
-
@hegia-sophia denklik verirlerse aleyhinize olur hocam iş ALES puanına kalır ki o zaman oldukça yüksek kapatabilir.
-
@aliveli yökdil 91 hocam ya daha ileri atabilir belki. Sıralamayı dil puanına göre mi yapacaklar ki bilgim yok malesef.
-
@hegia-sophia YÖKDİL tüm adayların yüksek ama çoğu hukuk mezunu aday yds 70 barajını aşamıyor aleyhinize olabilir.
-
@aliveli evet bu yaklaşım da doğru aslında. Hayırlısı ya bekleyip görcez artık sağ olun.
-
@hegia-sophia hocam merhaba siralama ales say kpss p1 ya da gre gmate gore yapilacak, yds sadece baraj 70 puaniniz olsa yeter, yokdili ptt disinda kabul eden kurum olmadi o yuzden yds kabul edecklerdir sadece hukuk konusuna gelirsek bence calismalariniza baslayin sira gelebilir
-
Arkadaslar merhaba ustte yazdim ama baska entry gireyim dedim 2. Gruptan hazirlanacagin 88.5 ales 81.25 yds var muhasebe konusunda sifir degilim ama bilgim az kaynak onerebilir misiniz?
-
Abdurrahman Akdoğan kitabı Maliye Politikası kısmı çok eksik kalıyor arkadaşlar. Abuzer Pınar ile desteklemek gerek.
-
@bluephantom af buyurun hocam anlamadım dediğinizi
-
@baskan hocam emin miyiz 2016 eylül Yds'sinin geçerli olmadığına?
-
Bu ilanı 2019 da bekliyordum , ALES den dolayı kapanış puanları epey yüksecelektir gene. Matematik grubunun minimum 88 le kapatmasını bekliyorum
-
@phd123 sınav tarihi geçerliymiş malasef. kurul karar almış ve değişmezmiş. demek ki her yds sene yds ye girmeliyiz.