TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@benbernanke pardon sayın bernanke
-
-
@macmohan2 @squirtel @ArthasLaurenn @bagclarburokrati @orkaraosman arkadaşlar inanın bir fiil konuyu takip ediyorum elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum ancak güvenlik soruşturmasının beklenmesi ortalığı çok karıştırdı. Bunca belirsizliğe rağmen kesin bir duyum olduğunda yine ilk benim paylaşım yapacağımdan emin olabilirsiniz...
-
@temat "güvenlik soruşturması" ne aşamadaymış ki? :S
-
Arkadaşlar sizce bugun belli olur mu? Yoksa haftaya mı kaldı? Bilgisi olan var mı?
-
@sebin Walla ekran başında bekliyoruz. Umarım olur bugün
-
@arthaslaurenn inşllah bugun açıklanır da kurtuluruz şu stresten.
-
@sebin İnş.
-
benim tüm umutlarım çarşamba günü tükendi. eğer güvenlik soruşturması bekleniyorsa herkesinkinin bitmesi beklenir. bazılarının 1 ay bazılarının 3 ay sürüyor hayırlısı artık.
-
@benbernanke bence de hocam, guvenlik sorusturmalari bekleniyorsa en az 2 ay o sureç
-
@benbernanke işte burada merak ettiğim şu: 12 Ekimde istenen güvenlik soruşturması formu hemen işleme geçtiyse aslında 40 günü aşkındır sürüyor bu iş. Haksız mıyım?
-
@arthaslaurenn evet dediğiniz doğru ama şöyle bir durum var; şu tarihe kadar belgeleri verin diyen olmadı belki o tarihten 3 hafta sonra soruşturma belgelerini gönderen oldu. onu geçtim aynı anda göndersek bile dediğim gibi aynı sürede bitmiyor soruşturmalar. bir kişi bile kalsa beklemeleri gerekiyor. o nedenle soruşturma beklemeleri mantıksız aslında ama herkes soruşturma bekleniyor diyor. araştırmacı hala açıklanmadı o da ayrı bir muamma. ezcümle ben sıkıldım artık bakmıyorum
-
@benbernanke hocam güvenlik soruşturması teslimi için son tarih 17 ekimdi.Eğer soruşturmaların tamamlanması beklenirse en az 1 ay var sonuçların açıklanmasına fakat geçen yıl 2 hafta sonra açıklanmış bence bugün gelebilir
-
@squirtel o zaman kusura bakmayın ben öyle bir tarih yok sanıyordum.
-
@benbernanke Estağfurullah hocam bilgilendirme amaçlı söyledim inşallah en kısa sürede açıklanır bizde rahatlarız
-
Geçen yılki alımda önden başlatılmış belge imzalatılmış gvs de olumsuz bir durumda istifa edeceğim diye inşallah yine öyle olur
-
@macmohan2 guvenlik sorusturmasina iliskin gelen mail de, ise baslanmasi icin guvenlik sorusturmasinin tamamlanmasi gerektigi ifade ediliyor. Burdan en azindan kazanan adaylarin tamami icin surecin sonuclanmasini bekleyeceklerini cikariyorum ben.
-
@flatline kilit ifade işe başlanması için. Lafzi yorumdan açıklamak için bir engelleri olmadığı anlamı çıkabilir
-
Arkadaşlar moral bozmak istemem ama güvenlik soruşturması 60 arşiv araştırması 30 iş günlük süre içinde yapılıyor, yani açıklanması inşallah olmaz ama çok daha uzun da sürebilir.
-
@orkaraosman ağzından yel alsın:)