Bu ıq larla nasıl bu sınavlra girebiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum ya baya kafasızsınız
macmohan2
@macmohan2
macmohan2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018KPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)KPSS A içinde yayımlandı
@akademili kardeş merkez mülakatını her grupta söyleyebilme şansını verdim sana işte başarılar diliyorum

-
RE: 2017 Kaymakamlık SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Yeni bir paranın tedavüle girişi zaten yılbaşından itibaren gerçekleşir arkadaşlar dolayısıyla 1.1.2005 yada 2005 cevabı iki şekilde de doğru sayılır
-
@kek 7 gün içinde yazılmadığında, 7. gün başvuralamayacağını düşünüyorsanız dediğiniz doğru olur. Sözünü ettiğiniz şey retorik ,7. günün sonunda hakkınızın sona erdiği anlamına gelir. Dolayısıyla insanları böyle bir tartışmaya sokmak anlamsız.
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)KPSS A içinde yayımlandı
Daha önce ziraat bankası mülakat tarihlerini ne kadar sürede açıklamış bilgisi olan var mı ? Ayrıca banka uzmanlığını ve maaşını beğenmiyorsanız niçin zamanınızı harcayıp sizin yerinize mülakata kalabilecek birinin hakkını gasp ediyosunuz biraz makûl olun arkadaşlar.
-
@demoklesinkılıcı valla ben de aynı dersi aldım hocam ama hiç hatırlamıyorum protokol işlendiğini malum onur hocanın dersleriyle uğraşırken diğerlerini kaçıyoruz

-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)KPSS A içinde yayımlandı
@luthor haklısınız hocam yanlış yazmışım 88.7
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)KPSS A içinde yayımlandı
@genclerbirlikli haklısınız hocam ama ben şu süreçte p3 ve p48 i aşağı yukarı yakın olan kişilerin çoğunlukla başvuracağını düşünüyorum tabi herşey olabilir ihtimal konuşuyoruz
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017KPSS A içinde yayımlandı
Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla mülakat tarihi arasında kaç gün varmış acaba bilen var mı 12 mart gibi bir süre konulmuş bir takvim düzenlediklerini düşünüyorum ama tahmin tabi ki
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017KPSS A içinde yayımlandı
Yetkili bir ağızdan duyduğumu söyleyebilirim arkadaşlar niyetleri o yöndeymiş ama aksi bişi gerçekleşirse bilemem tabiki
macmohan2 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)KPSS A içinde yayımlandı
Mülakatlar tamamlandı mı ?
-
Bu ıq larla nasıl bu sınavlra girebiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum ya baya kafasızsınız
-
Geçen yılki alımda önden başlatılmış belge imzalatılmış gvs de olumsuz bir durumda istifa edeceğim diye inşallah yine öyle olur
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)KPSS A içinde yayımlandı
@albertcamus okuruz hocam sıkıntı yok sağol
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)KPSS A içinde yayımlandı
Kadroları 657 e mi tabii klasik 3600 ek gösterge kadro mu acaba ?
-
Yazılının açıklanacağı günü bilen bi arkadaş vardı aynı performansı şimdi de bekliyoruz

-
@akademili kardeş merkez mülakatını her grupta söyleyebilme şansını verdim sana işte başarılar diliyorum

-
@akademili girme kardeşim sınava o zaman niye dertleniyosun