Bu ıq larla nasıl bu sınavlra girebiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum ya baya kafasızsınız
macmohan2
@macmohan2
macmohan2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@akademili kardeş merkez mülakatını her grupta söyleyebilme şansını verdim sana işte başarılar diliyorum
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Yeni bir paranın tedavüle girişi zaten yılbaşından itibaren gerçekleşir arkadaşlar dolayısıyla 1.1.2005 yada 2005 cevabı iki şekilde de doğru sayılır
-
@kek 7 gün içinde yazılmadığında, 7. gün başvuralamayacağını düşünüyorsanız dediğiniz doğru olur. Sözünü ettiğiniz şey retorik ,7. günün sonunda hakkınızın sona erdiği anlamına gelir. Dolayısıyla insanları böyle bir tartışmaya sokmak anlamsız.
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
Daha önce ziraat bankası mülakat tarihlerini ne kadar sürede açıklamış bilgisi olan var mı ? Ayrıca banka uzmanlığını ve maaşını beğenmiyorsanız niçin zamanınızı harcayıp sizin yerinize mülakata kalabilecek birinin hakkını gasp ediyosunuz biraz makûl olun arkadaşlar.
-
@demoklesinkılıcı valla ben de aynı dersi aldım hocam ama hiç hatırlamıyorum protokol işlendiğini malum onur hocanın dersleriyle uğraşırken diğerlerini kaçıyoruz
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@luthor haklısınız hocam yanlış yazmışım 88.7
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@genclerbirlikli haklısınız hocam ama ben şu süreçte p3 ve p48 i aşağı yukarı yakın olan kişilerin çoğunlukla başvuracağını düşünüyorum tabi herşey olabilir ihtimal konuşuyoruz
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla mülakat tarihi arasında kaç gün varmış acaba bilen var mı 12 mart gibi bir süre konulmuş bir takvim düzenlediklerini düşünüyorum ama tahmin tabi ki
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Yetkili bir ağızdan duyduğumu söyleyebilirim arkadaşlar niyetleri o yöndeymiş ama aksi bişi gerçekleşirse bilemem tabiki
macmohan2 tarafından gönderilen son iletiler
-
Mülakatlar tamamlandı mı ?
-
Bu ıq larla nasıl bu sınavlra girebiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum ya baya kafasızsınız
-
Geçen yılki alımda önden başlatılmış belge imzalatılmış gvs de olumsuz bir durumda istifa edeceğim diye inşallah yine öyle olur
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@albertcamus okuruz hocam sıkıntı yok sağol
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Kadroları 657 e mi tabii klasik 3600 ek gösterge kadro mu acaba ?
-
Yazılının açıklanacağı günü bilen bi arkadaş vardı aynı performansı şimdi de bekliyoruz
-
@akademili kardeş merkez mülakatını her grupta söyleyebilme şansını verdim sana işte başarılar diliyorum
-
@akademili girme kardeşim sınava o zaman niye dertleniyosun