Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar
-
https://www.facebook.com/groups/554537434739559/
böyle bir grup kurulmuş arkadaşlar. üye sayısı artarsa belki tercihler için daha aydınlatıcı bir şeyler öğrenebiliriz. -
arkadaşlar arayıp mülakat süreci hakkında bilgi alan oldu mu ? ev mülakatı olup olmayacağı, yada direk genel müdürlükte mülakata alınılacağı şeklinde bilgi alan olduysa paylaşabilir mi?
-
@kokoko Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar içinde söyledi:
arayıp mülakat süreci hakkında bilgi alan oldu mu ? ev mülakatı olup olmayacağı, yada direk genel müdürlükte mülakata alınılacağı şeklinde bilgi alan olduysa paylaşabilir mi?
0216 503 5171/0216 503 5172/0216 503 5173/0216 503 5176 ik nın numaraları bilgi alırsanız cevaplarınızı bekliyoruz
-
mülakat yerleri açıklanmış akadaşlar
-
Evet 27si ve 13ü benim.
-
Neden sabah 8 de
-
@burcu benim öğlen 12 de..
-
Benimde 27 aralık ve 10 ocak sabah 8 ve 9 da nasıl gideceğiz sabahın köründe oraya. birde arkadaşlar ben İstanbul için iç kontrolüğü kazandım da acaba kendi seçtiğimiz şehirdeki kontrolör birlikte mi girecez grup mülakatına yoksa karışık mı?
-
halkbank iç harcırah veriyor mu bilgisi olan var mı ? örn ben istanbul tercih ettim. istanbul şubelerine gittiğimde harcırah veriliyor mu?
-
@kokoko istanbul içi harcirah yok hocam.
-
Mulakat tarihi 11 ocak olan arkadaslar ben de degisiklik olmamis ya siz de ?
-
@burcu benim mulakat tarihim 13'unde sinav yerini gene kontrol ettim. Bir degisiklik goremedim ben.
-
Arkadaslar uzman ve mufettis adayi arkadaslar gruplarinda coktan mulakat surecini tartismaya basladi fakat kontrolör adaylari olarak gene cok pasif kaldi bu grup. Baslayanlar icin nasil gecti surec ??
-
@SsjBroly benim yarin olacak . Sanırım bizimki yeni basladi
-
@burcu yanlis bilmiyorsam istanbul grubunun mulakat sureci bugun basladi
-
@SsjBroly sizin ne zaman ? Evet bugun baslamis olabilir
-
@burcu Benim 13'unde Antalya grubundayim ben. Ayrica yarin size basarilar dilerim
-
@SsjBroly tesekkur ederim, size de basarilar. Buradan yazip fikir veririm sonra girecek olan arkadaslara
-
ben bugun mülakata girdim arkadaşlar istanbul için . toplam 63 kişi istanbul için mülakata girecek 20 21 kişi istanbul için alınacak . komisyon genel olarak güleryüzlüydü fazla kasmıyorlar. ilk önce özgeçmiş anlatıyorsunuz ordan yola çıkarak sorular soruyorlar. mülakatta sorularan sorular hakkında bilgi vermem adil olmaz çünkü tek komisyon var aynı soruların deng gelme ihtimalli var.
-
@arya Geçmiş olsun. Uzmanlara olduğu gibi mi oldu? Alan olmadan genellikle yani..