Sıralama
-
Benim sayısal sıralamam 251 bin en son yazdığım tercih 230 binde sizce gelme ihtimali var mıe
-
@gemiza rahatlıkla gelecektir 230 bin hocam. Anormal bir yoğunlaşma olmaz ise yazdığınız bölüme gelmeme ihtimali yok diyebilirim.
-
@gemiza rahatlıkla geleceğini düşünüyorum. Buraya da sonucu yazmanızı bekliyorum!
-
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız sonucu gelirse yazarım yazmazsam gelmediğini anlayın artık
-
@agor yirmi bin kişilik kaymayı kontenjan artışı mı sağlayacak? Kesin geleceğini nasıl tahmin ettiniz?
-
@kartel06 puan türlerinin birleşmesi hocam, 4 puan türü tek puan türüne girdi, gerçi kontenjan artışı bile bu sıralamalarda 10 15 bin oynatma yapıyordu zaten de asıl önemli olan puan türü birleşmesi.
-
@kartel06 tabi bazı başlıklarda veya soran arkadaşlara verdiğimiz cevaplarda söylediğim/söylediğimiz şu detay var, öğrencilerin eğilimlerini öngörmek imkansız. Belki bir bölüme yığılma olacak, belki bir bölüm az tercih edilecek, bunlar öngörülemez değişkenler ama kabaca tahminlerde bulunmaya çalıştık. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, yakında öğreneceğiz zaten ne olacağını.