2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat teşekkür ederim
-
@Antimülakat hocam yedekleri de kuraya dahil etmeye çalıştılar o bizi geciktirdi
-
@Antimülakat hocam bu sene ağırlık tayinler nereye olacak bir bilginiz var mı?
-
@mstf herhangi bir bilgim yok maalesef. Doğu mu avantaj, batı mı avantaj o bile tartışmalı. Şimdi baktığım yerden doğu görevini tamamlamak ilk başta daha bi avantaj gibi duruyor.
-
@Antimülakat hocam ben eş durumundan trabzonu istedim.diyelimki oldu malumunuz 4. bölge.peki 4. bölgede başlamanın bi avantajı varmı sizce
-
@Antimülakat hocam gümrük döner sermaye memuru ne iş yapar ve maaş durumu nedir?
-
@zaknafein olmaz mı, 4. bölgede de değişik ve kötü yerler var, mis gibi bu bölgeyi bitirmiş oluyorsun. Oradan da 5. bölgeyi yaparsın 3 sene. Ondan sonra da 1. Bölge 8 yıl, 2. Bölge 7 yıl, 3. Bölge 6 yıl toplam 21 yıl büyük bir aksilik olmazsa dilediğin ilde çalışırsın.
-
@mstf4444 hocam izmirde denk gelmedim çok sallama bir şey buraya yazmayalım. Maaşı da mesai yolluk olmadığı için çok yüksek değil. 2,5 civarındadır.
-
@mstf4444 hocam döner sermaye memuru tasfiye işlerini yapar . kurumda personel dairesi, evrak kayıt, anbar gibi bölümlerde görevlendime yapılıyor. maaşlar 3235 le 3500 arası vergi dilimine göre değişiyor yeni başlayanlar vergi dilimine girmediğinden 3500 civarı alır vergi dilimine girdikten sonra maaş düşer. Döner sermayede ek5000 yoktur ama yolluk vardır. Yolluklar muayene veya taşra memuruyla aynı değildir onlardan düşüktür. Yolluk mikarı 500-1750 arasıdır. İstanbulda yolluk 1300 tl dir. Yolluklar aday memurken gittiğin yere göre değişebilir bazı müdürlükler aday olduğun sürece %10 veya %50 verebilir bazıları vermeyedebilir ama asaletten sonra tam yolluk alırsın
-
@hayatguzeldir peki hocam taşra memurunun nasıl maaşları ? çalışma şartları?
-
@mstf taşra memuru hakkında bilgim yok
-
@Antimülakat hocam eşim başka yerde şubesi olmayan Trabzondaki bir kolejde almanca öğretmeni bunu dilekçemde belirttim.sgk döküm vs belgeleri de verdim.Sizce olur verirler mi yoksa kuraya alırlar mı beni.Tahmininiz nedir
-
@zaknafein bence verirler. Tekrar bu durumlarla uğraşmak kurumda istemez diye düşünüyorum.
-
Kura pazartesi yapılacakmış sitede duyuruldui
-
@zaknafein şükür bekliyordum ama yakın oldu, güzel oldu.
-
Kardeşim Esendere sınır kapısına atandı, Esendere'ye atananlar Whatsapp grubu oluşturmuşlar. Grubu bilen, üye olan var mı acaba?
-
Dilucu sınır kapısına düşen arkadaşlar bir whatshap grubu kuralım
-
Arkadaşlar birbirinizle irtibata geçin, birlikte başlayın işe, taşınma vs. işlerinde de birlikte hareket edersiniz. Bu platformda birbiriniz ile irtibata geçmenizi öneririz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun meslek hayatınız.
-
@Antimülakat hocam ben il ticaret memurluğuna atandım, merak ettiğim bu il ticaret memurları sadece il merkezlerinde mi çalışıyor yoksa ilçelerde çalışma ihtimali de var mı?
-
@Unutan hocam ben de esendere'ye düştüm. olur da grubu öğrenirsen bana da yazar mısın?