2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@mervetohum hastalık oldu artık siteye gir çik ara dur devamlı .. Istedikleri zaman açıklayacaklar biz ne yapsak boş artık şu saatten sonra ne ararim ne de merak ederim çok..
-
@Antimülakat hocam artık sonuç için mart kesin diyebilir miyiz?
-
@Antimülakat hocam mart ın 5 ine kadar aciklanmazsa eger sorabilir misiniz?
-
Arkadaşlar Mart ayının ikinci haftası bir bakalım durumlara, açıklanmaz ise bir şekilde bir haber almaya çalışalım.
-
@Antimülakat hocam sizin beklentiniz nedir? Nisan ve sonrasına kalma ihtimali var mıdır? Martın 2.haftasına kadar bekleyelim diyorsunuz. Bu bir nevi nisana açık kapı bırakmak. Nisanda referandum var. O varken sonuç açıklamak hiç akla gelmez. Oldu mu sana mayıs :(( kafamda deli ihtimaller
-
@superman hocam son aldığımız haber Mart ayında açıklanacağı yönünde, bu nedenle gelmez ise yeniden soralım dedim. Arkadaşlarımıza sorduğumuz için aradan biraz zaman geçsin diye bunu söyledim. Başka türlü sürekli sıkıştırmak olmuyor.
-
@Antimülakat hocam o zaman şöyle yapalım mart 15 e kadar bekliyoruz gelmezse eğer sizden rica ediyoruz tekrar soruyorsunuz dostlarınıza
-
@texsas12 aynen kardeşim merak etmeyin sormak kolay, yeter ki konuyla ilgili bilgiler bizimkilere ulaşsın.
-
Anladım hocam. Teşekkür ederim geri dönüş için.
-
@Antimülakat eyvallah kardeşim dediğim tarihte görüşmek üzere kolaylar gelsin..
-
Sayın editörler haber yapsanız ne güzel olur... Diğer siteden farklı olduğunuzu biliyoruz.
-
@grgzmurat hocam Mart ayında bir gelişme olmaz ise kesin haberleştirelim. O konuda biraz daha zamana ihtiyaç var.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@grgzmurat hocam Mart ayında bir gelişme olmaz ise kesin haberleştirelim. O konuda biraz daha zamana ihtiyaç var.
Hocam yeteri kadar zaman geçmedimi zaten bu saatten sonra süpriz olmaz.. Sadece öneri sundum karar merci sizlersiniz
-
Bence de hocam yeteri kadar zaman geçti başka sitelerde haber oldu bile
-
Yapalım kardeşler madem öyle diyorsunuz, akşam haberleştirelim.
-
-
@Antimülakat hocam isteğimizi geri çevirmeyip haberi yaptığınız için teşekkür ederim. Elinize sağlık. Güzel bir yazı olmuş. İnşallah amaca ulaşır. Ama bu demek değildir ki bu iş burada bitti. Duyumlarınızı da bekliyoruz. Duyum tadı başka oluyor
-
@superman inşallah kardeşim sürecin bizzat takipçisiyiz bundan emin olabilirsiniz.
-
@Antimülakat sonuçların açıklanması referandum sonrasını bulur mu hocam?
-
Arkadaşlar gümrük personel maaşları, çalışma şartları, özlük hakları, yükselme durumları ve rotasyonla ilgili yazıyı sitemizde paylaştık.
Google aramalarda Gümrük Personel Maaşları 2017 yazarak bu tabloya ulaşabilirsiniz.Mülakatla ilgili yazımız içinde http://tercihiniyap.net/gumruk-personel-alimi-mulakat-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak tıklayabilirsiniz.