2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@texsas12 inşaallah hocam. hayırlısı demekten başka çaremiz yok
-
Muhafazaya boy ölçümü nasıl oluyor metreyle aynı sonuç çıkıyor mu hocam.sizin nasıl ölçtuler.?
-
@rlg ölçüm elektronik tartı benzeri bir aletle yapıldı ama ben kaç çıktı bakmadım.zaten yeterli boy çıkmayınca mülakata almıyorlar
-
@AlpEren
Pki tskler -
bende girdim ama güvenlik soruşturması için ne mülakattan önce ne de sonra gelen kimse olmadı duymadım da kimseden soruşturulduna dair bakalım hakkımızda hayırlısı...nasıl ögrenebiliriz bunu emniyet müdürlüne falan mı sormak gerekiyo bilgisi olan var mı..
-
@texsas12 mülâkattan önce neden gelsinlerki hic bisey belli değilken ilk defa duydum. Bende son günlerde girdim ama uğrayan olmamış
-
@uzman aynen hocam katılıyorum güvenlik soruşturması için geldiklerini söyleyen arkadaşlar var ama...
-
Valla bende muhafazadan girdim 21 ocaki sanirim.ne gelen oldu ne soran
-
@uzman kardeşim ben başka bir kurumu da kazandım ama o sıralar onun haberi çok yeni gelmişti yani geldiler büyük ihtimalle muhafaza için diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum
-
@texsas12 diger kurumdur yoksa bütün adayları incelemekle soruşturma bitmez hem belki mülâkata gelmeyeceksin o zaman senin neden incelesinlerki
-
-
@uzman kardeşim geçen sene 22 gün sürmüş sonuçların açıklanması sence bu sene de o civarda mı olur ?
-
Gümrük muayene memurluğunun bakanlık kadrosu var mı acaba merkez kadrosu yani sadece ankarada çalışacak? bilgisi olan yazabilir mi..
-
Hocam merkez kadro var muayene olarak çalışılan ancak maaşları düşük. Bir de bildiğim kadarıyla zamanla merkeze eş durumu vs. nedeniyle o kadar çok geçen olmuş ki şu anda açık kadro fazla yok. Onlarda eş durumu için bekletiliyor.
-
maaş düşük derken yolluk almaz sadece değil mi yoksa ana maaş aynı bir yerde tablo paylaşmıştınız hocam min 3300 max 3600 demiştin yani min 3300 alır değil mi
-
@escape o ele geçen para oluyor. Burada iki şey var: Maaş + Mesai. Gümrükte her ay düzenli olarak her personele maaş mesai yatar. Merkez kadro da tek başına maaş yatıyor diye biliyorum. 2.800 civarı
-
peki hocam çok teşekkür ettim cok makbule gecti iyi geceler..
-
@Antimülakat hocam ticaret il müdürlügüne kazandıgımızı varsayarsak.. eşim ögretmen kuraya katılmamam için ne yapmam gerek?
-
soruşturmaya gelmediler diye bugünü derbeder geçirdim.
-
@texsas12
Evet hocam arkadaşım söyledi güvenlik soruşturması yapmışlar polis varmış diye.amma kim için hemen yapılıyor bilemem ben belki de çok şüphe duyduklarına erkenden başlamışlardir.