2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam birisi yeni muayene memurları beyanname imzalama konusunda tereddütte kalıyorlar eskilere çok danışıyorlar o sebepten artık iç sınavla muayene memuru alınacakmış diye bi iddia attı ortaya mantıklı geldi limanda çalışırken kimse düzgün birşey demezdi herkes o nasıl bu nasıl birbirine sorar dururdu 1 2 tane vardı kendi direk cevap veren
-
Yok mu bir duyum nerde bu bakanlıkta çalışan arkadaşlar ya hiç mi bişe duymuyorsunuz
-
@zaknafein yok hocam öyle bir şey. Herkesin kendi işi mecbur öğrenilir, onu söyleyenler biraz sallamış gibi geldi bana. Yenisi eskisi yok bu işin, ne kadar ilgi duyar ve özen gösterirsen o kadar iyisin demektir.
-
@Antimülakat
Hocam a grubundan alim yapmaya karar verirse gtb kasim atamasini dahil eder miki alan puanim yok benim :((( -
@rlg yok yok henüz öyle bir şey yok, bunlar yılların söylentisi. Şimdilik muayene de b kadro olarak alım yapıyor, o kadar yakın zamanda da değişeceğini düşünmüyorum.
-
@Antimülakat
Pki tskler -
Halaa açıklanmdı ya yok böyle birşey bakanın da mı duyumu tutmadı
-
@Antimülakat hocam bu iş ne olacak tiksinti geldi bu isten artık
-
Hayir yani anlamadigim biz bu mülakata hakimlik sinavlarindan üç gun once girdik hakimlik açıklandı mülakatlari tamamlandi diye biliyorum gümrük hala yok ortada üstüne kac ilan geldi açıklandı iş başı yapacak millet biz hala bekliyoruz bu ne iştir arkadaş alti üstü liste yayınlayacak bu kadar mi korktunuz siz bu milletten yada bu kadar mi umursamazsiniz artık umut bile etmiyorum bu gümrüğü
-
@zaknafein hocam net bilgi yok ama tekrar yarın soralım. Vakti geldi sorgulamanın.
-
Cidden abarttılar artık ya suyunu çıkardılar yani yazık
-
Memurlar. Net te okudum arayan birine bakanlıktan mayısta beklemeyin daha falan denmiş @Antimülakat hocam siz bugün işin aslını öğrenebilir misiniz rica etsem her kafadan bir ses çıkmaya başladı yine
-
@Antimülakat hocam daha önce sorulduysa affola merak ettiğim ptt ye yerlestik diyelim gümrük malum aciklamadi gec aciklayacak dahada sanırım gümrük de olursa geçebiliyor muyuz ? Ptt sözleşme sartlarini hic bilmiyorum da
-
@Nles geçebilirsiniz hocam biri sözleşmeli diğeri kadrolu
-
@bines teşekkürler kolaylıklar
-
@bines sordurduk hocam bizzat personeldeki arkadaşlara netlik yok cevabı aldık. Yaprak kıpırdamıyor anlam veremedim.
-
@Nles elinizi kolunuzu sallaya sallaya geçersiniz. Sıkıntı yok.
-
@Antimülakat o zaman yazılanlar doğru olabilir uzatcaklar bu işi
-
Konuyla ilgili bir haber yapalım arkadaşlar, haberi yükseltmek sizin elinizde, yükseldikçe görülme şansı artıyor. O kısım için bir şey yapamıyoruz.
-
Ben anlamıyorm yani açıklanmıyıcaksa neden bakan açıklanacak desin