GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Dguy ve guy icin ortak saat belirleyelim arkadaslar etkinlik icin
-
Arkadaşlar pareto üstadın yazdıklarını görmüşsünüzdür. Eğer yarın açıklanmazsa saat 21.00 da Etkinlik var katılım gösterelim lütfen. Facebook paylaşımının yukarıda kalması ve daha çok ilgi çekmesi için beğenip yorum yapalım. https://www.facebook.com/groups/KPSSSA/permalink/1961310683958607/
-
@yasemen sınav yine iptal oluyor hayırdır güzel geçti sınavımiz listede adımız olacak bir aksilik olmazsa niye iptal olsun yine başvurularımizi çekelim bekleyelim elbet açıklanacak sınav demek bakanlığın daha önemli işleri var sistem değişti bürokrasi ağır işliyor olabilir sınav zordu diye iptal olsun yok öyle bişey sınav gerçekten de belirleyici bir sınav oldu artık Guy a da nitelikli eleman girecek.
-
Dunku duyumcunun duyumcusunun duyumu hala gecerli mi persembe demisti
-
@cerkes46 pardon hocam anlamadım ben iptal olsun demedim siteminiz bana mı
-
Sinirlerimiz bozuldu neye saracağımızı şaşırdık
-
@yasemen kişisel olarak algılamayin yorumları hızlı bir şekilde okuyup cevap veriyorum gün geçtikçe devlet işine girmek daha zor oldu özellikle son dönemlerde sistem değişti eskisi gibi değil artık komisyonlar değişti bunlarda hepsi bizim zamana denk geldi Guy da artık gereken ilgili görmeye başladı o yüzden de bu yıl sınav Guy tarihinin belki en zor sınavlarından biriydi forumlar da face'de illerin 80 e bile çıkmayacağı söylendi bir çok kişi tarafından biraz daha sabredelim ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumu hepimiz biliyoruz amaçları bizleri ellerinden geldiğince geç ise başlatmak hakkımızı versinler başka bişey istemiyoruz geç aciklansin razıyım yeterli adaletli olunsun aklımıza başka şeyler gelmesin geçen yıl kurumdan 87 puanla elendim.
-
beklemeye gerek yok twitter,instagram üzerinden bakan beye yazmalıyız
-
@cerkes46 hocam anlıyorum da yazdıklarınızda ilgili kimse iptal olmasını İstemıyo ki tek derdimiz bi an önce bi açıklık gelmesi siteminiz genel ise beni etiketleyerek yazmanızı anlamadım neyse hepimizin hakkında hayırlısı tabi ki de açıklanacak ama biz tükendik mülakatlardan elenmekten
-
@yasemen kusura bakmayın aceleden oldu diyelim inşallah güzel sonuçlanacak gec olsun güç olmasın bu gideceğimiz son yazılı ve sözlü olur inşallah hak ettik diye düşünüyorum hayırlı geceler diliyorum.
-
@cerkes46 hayırlı geceler hocam inşallah öyle olur
-
Artık ne zaman açıklanacaksa da uyandığımızda açıklanmış olsun boşuna uykumuzu bölüp 5e kadar bekliyoruz
-
@paretowilfredo başkan herşey için teşekkürler büyük adamsın.belki arkadaşlar daha önce sordu ama görmedim geçen hafta yayınlanan bi liste vardı illerin taban puanlarının olduğu ne diyorsun onla alakalı.şimdiden teşekkür ettim benim için yorumları önemli birisin bu yüzden soruyorum yanlış anlama lütfen
-
tşkler pareto aydınlattın bizleri bize düşen etkinlik etkinlik etkinlik . Gib bu sınav sürecinde sınıfta kalmıştır. Bunlar liste hazırlamıyrsa ben de bişey bilmiyorum . yoksa bunun başka bir izahatı yok hani kurul çalısıyordu sonuçlar belkide haftalar önce bitti yayınlanan liste belkide doğru tuğrul herzamnki gibi havaya konuşuyor etkinlik yapmayın sabredin bekleyin diyor bence bi bok bildiği de yok sadece koltuğunu sağlama almak için şirinlik yapıyor. bizler araftayız ne yapacağımızı bilmiyorz kafalar karışık bulanık . liste bakana gittiyse enişte beyin okadar çok işi varken bizi görmüyordur bile. bakan yardımcıları ne işe yarar onu hala anlamış değilim . hiç olmazsa önceden birokrasi geçte olsa işliyordu şimdi birokrasi işlemeyi bırak adım atamıyo. bu süreçte eldende bişiy gelmio yapacağımız tek şey etkinlik etkinlik etkinlik belki gündeme gelirsek umursarlar bi kaç kelam ederler
-
Günaydın arkadaşlar, hayırlı nöbetler hepimize
-
Arkadaşlar Vakıfbank Uzman Yardıcısıyım. Daha gireli 2 ay oldu. Sizce burada devam mı edeyim yoksa Paem’e başvuru mu yapayım? Kafam çok karışık. Yardımcı olursanız sevinirim. Puanımı sorarsanız eğer rahat rahat yeter paem’e.
-
@eskikeynesyen çok çok büyük ihtimal GUY mülakatına da kaldım. 85 üzeri doğru bekliyorum. Siz ne yaprdınız.
-
@eskikeynesyen dostum orda ayiptir sormasi maas ne kadar?artilari eksileri neler iyice dusun ondan sonra karar ver
-
@eskikeynesyen hocam benim puanim 77 bayan olarak şansım var mi sizce bos yere de ugrasmak istemiyorum şans yoksa
-
Kardeşim herşey maaş değil. Ama maaşı söyleyeyim aylık 4ü geçiyor yılbazında.