A grubunda umduklarınız bulduklarınız
-
@agor sagolun varolun Hocam sizin kazanimlarinizin bize ışık, bizim tecburebelimiz size yol olmasi dilegiyle.
-
Başlığa benden başka kimse yazmamış, muhtemelen kendini öven! de ben oluyorum. Subliminal övmüştüm halbuki direk anlamış hocamız:) Bir dahakine bulmacalı falan yapacam böyle olmuyor. Madem sıkıntı var hocam moderatöre özel mesaj yaz bu başlık ne alaka ya gerçekten. bi olay olur adamı çağrırsın nedir ne değildir diye, adam da der siz bunlarla uğraşacağınıza milletin parasını yiyenlerle uğraşın der, şikayet de etmez, kendi hiçbir şey yapmaz falan. Ne için çağırmışsındır, gelen insan nelerden bahseder, herneyse artık. Bahsettiğiniz başlığı açınca da başka şeylerden bahsederiz artık.
-
@kombassankoma hocam bu tavra gerek yok ben seni kastetmedim. Eger bakabilirsen gecmis yazilarima, liyakatin/issizligin oncelikli problemler olduguna iliskin sık sık vurgu yapmakta ve algiyi o tarafa kaydirmak icin insanlari tesvik etmeye calismaktayim. Ayrica bende algi problemi varmis, vaka analizinde en azindan senden gerideymisim gibi bir tablo cizmeseydin keske zira dolayli bir ovgu diyaloguna donecek burasi tipki bircok benzer baslik gibi...
Anlamana yardimci olayim: issizligin hat safhada oldugu, kuresel risklerin arttigi, iibf vb meslek gruplarinda rekabetin, fazla mezunlardan mutevvellit hat safhada oldugu, ozel sektorun dereden gecen zebrayi kapan timsah misali saldirgan bu ortamda sen misali "devlette bir kurumda teftiste olan, buna iliskin de sikayetlenen" birini dinlemekten ziyade ki zevkle dinlerim sahsen hic sıkinti degil, mucadele menseili atilimda/talepte bulunmayi yeglerim.
A: teftisteyim, kurum taze sikayetciyim
B: issizim. Sahtekarlikla, hileyle elendim. Haketmeyeni aldilar.
30 yasindayim ve intihari dusunuyorum kimse is vermiyor.
Hocam bu sekilde de anlasilmazsa eger sahsen sana gucum yetmez saygilar. -
Genel olarak iki taraflı bir anlayış içerisindeyim. Elbette başta bu paltform olmak üzere tüm meslek sahibi olan olmayan İİBF mezunlarının öncelikli derdi daha fazla kadro açılması olmalıdır. Bununla birlikte de bir meslek sahibi olanlardan da meslekleri hakkında bilgilerin de yer aldığı başlıklar olmalıdır. Sonuçta bir mesleği tercih etmekte en önemli mesele öncesinden alınan bilgilerdir. Bilgi olmadan girilen meslekler insanı sudan çıkmış balığa çeviriyor. Bir arkadaş GTB'de memur oldu 4-5 ay sonra geçici göreve gitmek zorunda kaldı. Bir dünya stres yaşadı. Öncesinde birisi bu konuda bilgi vermiş olsa belki bu mesleği hiç tercih etmeyecekti. Bu nedenle ben bu türden başlıkların olmasını da istiyorum. Tekrar edeyim öncelikli hedef daha fazla kadro açılması. Bu nedenle bu türden başlıklara da tepki gösteren arkadaşları da anlayışla karşılıyorum.
-
@antimülakat hocam sahsen yazdiklarinizin yuzde 100'une katilmaktayim fakat zaman gectikce benim de anlasilabilecegimi dusunuyorum iyi ki bu platform var.
-
@kombassankoma kardeş bende çok merak ettim
-
@sınavuzmanyrd kahkahan cok dogal