Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@mülakatzedee Dostum yazidiginiz iletiyi hatayi farketmeniz durumunda iletinizin sag alt kisminda yer alan duzenleme secenegi ile ilk 120 saniye icerisinde duzenleyebilirsiniz.
-
@paretowilfredo peki silinmiyo mu ?
-
@mülakatzedee tamamen silemezsiniz dostum ama bos bir ileti haline getirebilirsiniz saniyorum.
-
@paretowilfredo ileti silme durumunu bir daha düşünün üstad , ne olur nasıl olur :))
-
@strtmn Malesef dostum. Suistimale açık bir konu ve teknik gerekçeler de buna mani.
-
@paretowilfredo yardım için teşekkürler
-
Yillardir kayitliyim bu siteye ilk defa bu kadar hizli calisiyor. Masallah 41kere.
-
Merhaba,
Genelde siteyi giriş yapmadan takip ediyorum ancak sırf reklamlardaki rahatsızlığımı ifade etmek için giriş yapıp yorum yazıyorum. 10 yılı aşkın süredir memurlar. net forumlarını takip ettim ve eski alışkanlığım nedeniyle de hala takip ederim. Bu siteyi kuran arkadaşların çoğu da o forumlardan buraya geldiler.Bu site kurulduğundan beri iyi niyetlerinden şüphe duymadığım site yönetimine, taciz boyutuna ulaşan bu reklamlara duyarsız kalmaları ve tedbir alma konusundaki isteksizlikleri nedeniyle üzülerek ifade etmeliyim ki artık şüpheyle yaklaşıyorum. Şahsi kanaatim, paylaşım odaklı olmaktan site yönetimine para kazandırmaya evrilen bir site görünümü var artık.
-
@buişbitik Dostum öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Reklam konusunda kesinlikle isteksiz değilim. Sık sık dile getiriyorum ekibimle istişaremde. Teknik işlere bakan arkadaşlarımıza defaatle söyledim, söylüyorum ve ben de bu 3 saniyelik reklama dair ayni düşüncedeyim. Sizin için kullanışsız olan neredeyde tüm gün forumla ilgilenen benim için ne denli bunaltıcıdır siz düşünün dostum.
En kısa sürede bu düzenlemenin hayata geçmesini sağlayacağım merak etmeyin. -
@paretowilfredo yılda bir gün arınma günü olsun. O gün ileti silebilelim.
-
Korkarım @onuktekin bu konuda da mesafe katedecektir. Güldürdünüz
-
@plansız bence oluru var biraz destekle bu iş olur bence
-
@onuktekin Çok zor belki sadece şöyle olur, arınma gününde belirli bir kota ile ileti silme izni yoksa tamamına izin çıkmaz bence
-
@plansız çok mantıklı fikirler konuşuldukça bir yere varabiliriz bence @paretowilfredo bence bir yol bulunabilir.
-
@onuktekin belli kotada silme ve yılda 3 hakkımız olsun Annesinden izin almaya çalışan evlat gibi hissettim şu an isteğimle olmuyoo bi yol bulalım artık :)@paretowilfredo dostum buraya bekleniyorsunuz
-
3 sn reklamlarından memnun olan bir tek ben varım galiba iş bankasını izliyorum emlak konut izliyorum güzel etkinlik
Azerbaycan enerjisi de var -
@north-remembers herkese çok farklı reklamlar çıkıyor galiba bana paso tatil reklamı çıkıyor. Para yok
-
@aroma pazarlığa düşük başladınız hocam 200'den açalım pazarlığı
-
@kartel06 tatil çıkmıyor bana daha iyi hocam sağlık olsun
-
@onuktekin İyi deneme dostum :)) aslında fikir gerçekten güzel ama arınma günün de her şeyi temizleyip sessiz sedasız kaçacak olanlar olursa onların foruma vereceği zararı hesapladığımız zaman malesef ki olur noktasından uzaklaşıyoruz.