2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Susacak mısınız temyiz 5 gün kafayı yicem
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/2018-sayistay-sinavi-iptal-edildi
Kararin ozetini de ekledik dostlar. Gecmis olsun herkese.
-
@paretowilfredo hocam yapacak bir şey YÖK mü
-
tam sınav bitti oh be rahatladık dedik,şu düştüğümüz hale bak,ne lanetli sınavmış arkadaş..
-
Dostlar her ne kadar kararı doğru bulsam da soyle bir durum var, bu magduriyetin yegane sorumlusu ÖSYM ve onun ayak diremesidir. Goz gore gore sinavi yapti sureci devam ettirdi. Bu konuda artik yapilacak sey ÖSYM ye masraf tazmini icin dava acmaktir.
-
Valla ben onu bunu bilmem benim kazanılmış hakkım var. Öyle kolay değil bu işler, çıksın ÖSYM işin içinden.
-
@murky hpcam kimse bir şey yapmıyor kazanılmış hakkımızı kaybetmek üzereyiz bir şey yapalım
-
@paretowilfredo derdimiz verdiğimiz para mı ?
-
Ben şimdi ÖSYM'yi aradım. Sınav iptali söz konusu değil böyle bir şey olsa biz zaten yayınlardık dedi. Sınavın hemen arkasından böyle bir kararın paylaşılması bana trolluk gibi geldi. Ama her şeyde mümkün ne de olsa garip bir süreçten geçtik.
-
Bu sınav yüzünden rekabete girmedik hangi mağduriyeti kim tazmin edecek
-
@paca08 hocam görüştüğünüz kişinin bu konuda ne kadar bilgisi olabilir ki, temyiz sonuçlanmadan yayımlanmazdı bu karar.
-
@paca08 ben de aradım konuştuğum kişinin bilgisi yokmuş böyle bir şey varsa bile ösymde ki yetkililerden bilgi alabilirsiniz bu konuda dedi.
-
@kombassankoma Sonuçta karar ÖSYM'e de bildirilecek. Ben 3-4 defa sordum hayır yok öyle bir şey dedi.
-
Arkadaşlar bir grup kurup organize olalım ben kuramadım biri kurup link paylaşabilir mi
-
@venica Dostum kararı ben vermedim. Olabilecek şeyi söyledim yalnızca.
-
Esenbogada sanırım 1 saat sonra sinav iptali oldu en azindan o an esanlı olarak tüm sinav iptal olsaydi istanbul ve izmir dahil en azindan bu kadar magduriyet doğmazdı. Emegin karsiligini kim nasil verecek yaziktir bu kadar insana...
-
@paretowilfredo Hocam karar kesin mi. Teyit ettin mi?
-
Yazılısı iyi geçmiş biri olarak temyize gideceğiz diyorum. Herkes kendi adaletsizliğini gidermenin peşinde. Bu kazanan insanların hiç hakkı yok mu? Kazanamayınca aşırı tavırlar ile fazlaca ileri gittiniz. Temyize gideceğiz. Zira herkes yalnızca kendi derdine düşmüş. Gir sınava olmayınca dava aç .. Ne ala memleket. Biz de ikinci elemeye girdik azizim... üç tane sınava boşuna girmedik kimse kusura bakmasın
-
Ben Sayıştayi aradim şimdi oraya gelen de bir bilgi yok ÖSYM de bir bilgi olmadığını söylemiş , kesin mi bu haber bizi kandırıyo olmasınlar ?
-