2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@paca08, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@edi Bu kadar beddua edip küçülmene gerek yoktu. Takip ediyorum burada kim olumlu bir şey yazsa hemen tersini yazıyorsun. Tamam anladık iptal olmasını istiyorsun da bari açık açık söyle alttan alttan yapınca daha çirkin oluyor. Ben sadece tespitimi söyledim senin gibi art niyetli değilim. Bu arada şöyle bir laf vardır: "Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı".
okuduğunuzu algılamak konusunda bir sıkıntınız var sanırım? ters ne yazmışım aceba? bir köpek(!) olarak 2015 performansınız daim olsun diyorum o zaman. terbiyesizliğinize daha fazla katlanamayacağım, adli yardıma selamlar paçacısons
-
@edi Beddua eden sensin. Sınavın iptal olması için de dua eden de sensin. Benim kim olduğum belli sende kim olduğunu söylersin.
uygunsuz üsluptan dolayı düzenlemiştir -
@paca08 hocam bu üslup size yakışmadı.
-
@evandro Hocam arkadaş gelip direk bana beddua ediyor. Ondan önceyse kim ne yazmış ortada zaten.
-
Bu @paca08 denen saldırgan adamın forumdan şutlanmasını rica ediyorum yöneticilerden. @paretowilfredo @Agor @Antimülakat
-
@kilici Yav sen kimsin de benim şutlanmamı istiyorsun? Önce bir kendi yazdıklarına bak. Nerede çapsız var bizi buluyor. Sebebi de belli doğruları yüzlerinize vurmamdan dolayı bunlar oluyor.
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Bu @paca08 denen saldırgan adamın forumdan şutlanmasını rica ediyorum yöneticilerden. @paretowilfredo @Agor @Antimülakat
sayın kılıcı hiç bulaşmayın, arkadaş çamurluğunun yanı sıra şizofren sanırım
“İptal olsa da rahatlasan artık. Ancak iptal olsa da senin kazanacağının garantisi yok. Bu kadar çıkarcı olmayalım.” mesajını unutup direkT beddua ettiğim ithamında bulunuyor. Allah muhafaza yarabbim 🤲 -
Şeref ve haysiyetten bahseden adam da bu
-
Katılıyorum , sürekli birileriyle kavga halinde
-
@edi İptal olsa da rahatlasan artık. Ancak iptal olsa da senin kazanacağının garantisi yok. Bu kadar çıkarcı olmayalım.
Benim yazdığım budur. Bunun neresinde hakaret var.
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@edi İptal olsa da rahatlasan artık. Ancak iptal olsa da senin kazanacağının garantisi yok. Bu kadar çıkarcı olmayalım.
noldu şimdi beyefendi neden çirkeflik yapma ihtiyacı duydunuz? madem başladınız devamını da ben getireyim; sınav inşallah iptal olmaz da sizin mülakattan elendiğinizi duyarız ve inşallah kazandığınız son sınav bu olur başka hiçbir sınavda muvafak olamazsınız da bir daha insanlara böyle davranmazsınız 🤲
Peşine adamın yazdığına bak. Direk beddua etmiş. Neden beddua ettiği de belli. Çünkü doğruyu yüzüne vurunca böyle oluyor. Neyse buradaki eskiler kimin ne olduğunu iyi bilirler. Üç beş çapsızın lafına bakacaklarsa problem değil.
-
Şeref ve haysiyetten bahseden adam da bu
vurduu ve gol olduuuuu
-
@kilici Fena mı demişim sen bana genelde lan dersen bende sana onu derim iyi yapmışım. Sokakta birini çevirip lan desene sana ne yapıyor. Dışarıda yapamayacağını klavyede yapmayacaksınız. Az dik durun adam olun dicemde kime ne diyorum.
-
Arkadaşlar tartışma lüzumsuz her karara hazır olmak lazım. Uzatmak sadece size zarar verir boşuna gerilirsiniz.
-
@evandro Adam seni geldiğin yere geri teperim yazmışım onu eğlenerek buraya atıyor. Böyle adamlardan ne beklersin ki. Karaktersizlik parayla alınmıyor işte. Ortalık bunlarla dolu.
-
@paca08 menfaat çatışmasını anlarım da menfaat için bu denli ağır söz söylemeyi anlayamıyorum...
-
@evandro Bu olay çok önceden yaşanmıştı. Genelde geldi bana lan dedi. Ne yapayım pardon abi mi yazayım. Sokakta veya herhangi bir yerde gidip söyleyebilir mi? Ben o yazdığımı yüzüne de söylerim. Öyle su gibi her kaba girince şekil alanlardan değilim.
Diğer konuya gelirsek menfaat çatışması da yok hocam. Ben sadece tespitimi söyledim. Dedimki sınav iptal olsa da rahatlasan. Kaldı ki bunu 3-5 sayfa gezince herkes anlayabilir o arkadaşın niyetini. Peşine gelip beddua ediyor. Diğeri de gelip saldırıyor. Neyseki bu forumda kim nedir ne değildir az çok biliyorum.
-
Benim yazdığım budur. Bunun neresinde hakaret var.
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
noldu şimdi beyefendi neden çirkeflik yapma ihtiyacı duydunuz? madem başladınız devamını da ben getireyim; sınav inşallah iptal olmaz da sizin mülakattan elendiğinizi duyarız ve inşallah kazandığınız son sınav bu olur başka hiçbir sınavda muvafak olamazsınız da bir daha insanlara böyle davranmazsınız 🤲
Peşine adamın yazdığına bak. Direk beddua etmiş. Neden beddua ettiği de belli. Çünkü doğruyu yüzüne vurunca böyle oluyor. Neyse buradaki eskiler kimin ne olduğunu iyi bilirler. Üç beş çapsızın lafına bakacaklarsa problem değil.
öncelikle adam babanızdır diye düşünüyorum ki adamlık müessesesinden siz pek nasibinizi almamış görünüyorsunuz. Karşınızda bir kadın var, terbiyesizliğin lüzumu yok. Evet sınav iptal olursa sizin tekrar kazanacağınızın garantisi olmadığı gibi benim de yok. Sizin ifade ettiğiniz şekliyle olumlu ne yazılmış da tersi bir cevap vermişim burada? iptal söylemleri başladığından beri iptal olmayacağı yönünde telkinde bulunup çalışmaların aksatılmaması gerektiğini savundum. Ama siz haddinizi (size mevcut olup olmadığı meçhul olan) çok aştınız. Adamlıktan geçtim insan gibi davranın lütfen.
-
@edi O iki yazıyı karşılaştırıp hangimizin yazısında ne var bakarsan anlarsın. Senin kadın olman seni haklı yapmayacaktır. Ben orada senin niyetini yazdım. Sen direk beddua ettin. Dediğim gibi itin duası kabul olsaydı gökten de kemik yağardı. İnsanlığı veya adamlığı senin gibilerinden öğrenecek değilim. Şu sınav bir daha yapılsa senin kazanacağının garantisi yok dedim. Ne var bunda?
-
Ben kazanamayanlardanım ama sınav iptal olmasın istiyorum. Bu sınav ne olursa olsun kazananların hakkı. En çok onlar üzülmeyi, konuşmayı ve tepki göstermeyi hak ediyor. Halihazırda zaten kazanamamış ve belki bir daha sınav olsa kazanamayacak insanların bu kadar kazanan arkadaşların üzerine gitmesinde art niyet arıyorum. Özellikle forumda bir kesim var, hemen şutlansın bilmem ne. Kazanan arkadaşların psikolojik olarak çok stres altında olmasını anlarım da bununla uğraşan kazanamayan arkadaşların üzerindeki bu empati yoksunluğuna anlam veremiyorum. Eminim ki şuan kazanamadığı halde çok konuşanlar kazanmış olsalardı kim bilir neler yaparlardı. Kazanan arkadaşları sakin olmaya ve dua etmeye davet ediyorum. Allah inşaAllah hakkınızı korur ve sizi hasetçilere karşı küçük düşürmez. İnşaAllah bizim gibi size dua edenlere de yardım eder :))
-
@ynsmr aklı selim bunu gerektirir. Allah razı olsun.. Dualarınızın kabul olması dileğiyle..