Aktüel ürünler
-
@agor
Yok vallahİ ben iflah olmaz bir OBURAZORUM:):)
İtiraf başlığı varsa oraya da yazayım :)) -
@çinkoçaydanlık açın hocam, açın böyle başlıkları. Ben forumda ağırlıklı olarak dert, tasa gördükçe olumsuz etkilendiğimizi düşünüyorum, insanların gülmeye, motive olmaya da ihtiyacı var.
-
@agor
Başlığın adı itirafname:)
Hocam çok tez vakitte kitlemek zorunda kala bilirsiniz -
Kilitlemek olacaktı
-
@agor
Bu arada burdaki sohbetten Citizen Kane yine yarım kaldı. -
@agor eyvallah hocam ama neyse ben acayim bu gece insallah basligi musait oldugumda
-
Hanimefendiler eger kilo vermek istiyorsaniz bol bol aci biber yemenizi oneririm. Ye aci biberi sonra koy marulun arasina mercimekli cigkofteyi gom gitsin. Ye aci biberi gom 1 tabak kazandibini. Ye aci biberi yuvarla gitsin lahmacunu bu liste boyle uzar gider. Yalniz giristeki hanimlar repligim overlokcu geldi anonsuna benzedi ama olsun
-
@çinkoçaydanlık filmi bölerek izlemeseniz daha iyi olurdu hocam. Bu arada aktüel ürünler başlığında sinema, sanat ve sağlık. Lütfen doğru başlıklarda devam edelim bu konulara. Buraya indirimleri, ürünleri yazmayı ihmal etmeyin ama.
-
@agor
Hocam başlığın amacını aşmasında bir kabahatim yok inanın:)
Tam baklavadan bahsedilirken girdim ben olaya.Nutella lı sandviçlerle. Sonra işler çığırından çıktı :)Ama tabii ki haklısınız başlığı dikkatli kullanma konusunda. -
Bimden iphone şarj aleti aldım sahte olduğu söyleniyor ama olsun hala kullanıyorum
-
Migrostan tupper aldım 3.90
Suyu kokutmuyor markası renga ️ -
07.09.2018 den itibaren 5 bölme kitaplık geliyor BİM'e 75 lira demonte olarak satılıyor. En: 56 cm, derinlik: 20 cm, yükseklik: 168 cm boyutlarında.
-
mantar pano var o da iyimiş şu an farkettim 6,75 TL
-
@aliveli ikisine de ihtiyacım var, mantar pano alınır da kitaplık daha uygunu var mıdır internette ne dersin üstat?
-
@agor varsa da ömrü bir seneyi geçmez
-
1-9 Eylül de marketlerde güzel indirimler var. Gidip bir göz atmanızı tavsiye ederim.
-
@aliveli, içinde söyledi: Aktüel ürünler
07.09.2018 den itibaren 5 bölme kitaplık geliyor BİM'e 75 lira demonte olarak satılıyor. En: 56 cm, derinlik: 20 cm, yükseklik: 168 cm boyutlarında.
A101'de de (6 Eylül Perşembe) kitaplık ve mantar pano var. Kitaplığın ölçüleri 44x20x160 cm (Mobetto marka, 4 raflı) Fiyatı 55 tl.
Mantar pano ise 5.95 tl. (30x40 cm ölçüsü)
-
Bugün can dostum @buseneatanıyorum ile 3.caddedeki a101in kırtasiyelik stoklarını azalttık, yarın da bimi yağmalayacağız inşallahh:))
-
Şu a101deki kitaplığı almamak için kendimi bugün zor tuttum, bu başlık beni çok olumsuz etkiledi, ihtiyacım var ama almasam da olur durumda olduğum halde a101 içinde elim gitti gitti geldi. Odada yer de yok işin kötüsü, ama burada yazılanlar yüzünden kesin ağa düşeceğim ben. Blender seti var 140 lira Bim'de, Filipis marka (vizontelecilere selam olsun). 40 inch plazma vardı bir de 1000 lira, bu başlık kafa bulandırıyor.
-
Yarin bimlere kirtasiye geliyo duyduk duymadik demeyin 1