Aktüel ürünler
-
@agor Geçen sene Avm'den kardeşime almıştık kitaplık.Osmaniye A101'de bahsi geçen kitaplığı gördüm ve yarı fiyatınaydı.Onun dışında da çok güzel ürünler vardı.İst'da evimin yanındaki A101'de yok böyle ürünler.Gerçekten insanı iştahlandırıyor hocam.
Bir de bazı ürünlerde dandiktir diye mesafeli duruyoruz ama bazıları çok sağlam çıkıyor.2 yıl önce yedek olarak Axen bir plazma almıştık sorunsuz çalışıyor çok memnun kaldım.Memnun olmadığım tek şey Minbo marka ürünler anladınız siz onu -
Bim ‘ e bambu tahtalar gelince haber eder misiniz ?
Yavaştan çeyizimi de toplayacam böyle yoksa bu kadar pahalılıkla sarımsak rendesi bile alabileceğimi düşünmüyorum
Nolur A101 , bim , şok zam yapmayın .. -
Geçen hafta matkap gelmişti bir tane aldım her zaman lazım mantığıyla. Buraya kadar normalde kaynak makinesi gibi bir şey vardı ne olduğunu bile anlamadığım halde garip bir alma isteği...
-
@evandro Türk erkek psikoloji gerçekten ilginç. O alet edavat çantası tamamlanmadan ruhumuz huzura ermiyor. Her bir şeyler eksik geliyor: Matkap ve son yıllarda vida söküp takma makinesi. Son nefesimizi vermeden kesinlikle bunlarla seti tamamlamalıyız.
-
@antimülakat bunlar çok hayati unsurlar her erkeğin çeyizinde bulunmalı