2018 Kpss Sonuçları
-
@hahamas hocam benim de gk gy 73 alan netim 117 sıralamam 655 ama
-
@derya-senol geçen seneyle sıralamalar aynı o zaman
-
@bad1905 2017 sınavı 75.09 - 10595
-
gkgy: 62 alan 120,25 p48 89,4 sıralama 369
-
Arkadaslar bi sey danismak istiyorum.suan bankada calisiyorum. Bu sene bankaya gittigim icin calisamadim . Siralamam 9000 lerde acaba guy gelme ihtimali olabilir mi. Ona gore hazirlancam da Ortada kaldim.
-
Valla bu TY'de sınava yakın dönemde bir ay GK-GY kampı yapalım. Bu nedir ya alan netleri çok iyi herkesin, GK-GY puanları baya düşürmüş. P48 birincisi GK-GY netleri sayesinde 1. oldu anlaşılan!
-
1-1,5 ay GK-GY kampı gibi bir şey talep edelim sorubankası.net sitesinden gerçekten ciddi faydası olacaktır. Cüzzi bir para ile de yaptırılabilir. O güzelim 110 üstü alan netleri GK-GY yüzünden yalan olmuş!
-
@köymen10 Alan netleriniz biraz dengesiz dagilmis olabilir.
-
Branş bazı sıralamalar ne zaman açıklanır dostlar ?
-
@ozgur85 8binler
-
@antimülakat
@antimülakat üstad senin yazını hatırlıyorum gky için her ilave 5 net 1 puan şeklinde çok haklıymışsın belki de belirttiginden daha da etkili oldu, kamp için de şu sınavdan sonra kesinlikle yapılmalı ki seneye giren herkes için iyi olur -
@antimülakat ortalama seviyede gygk neti yapmışım 65 net alanda da 100 net olunca beklediğim gibi 83 puan geldi
P48 de zirveye oynanılacaksa gygk min 90 net alan da min 120 net olmalı -
Ya biri allah rizasi icin anlatsin itiraz nasil yapilir kac gunde yapilmasi gerek? 60 gy gk 84 alan 78 puan normal mi?
-
@haytav
O alan netine iyi bile puanlar düştü -
@köymen10 hocam gk gy niz çok iyi benden, alan netiniz de benden 1 net az. Eğer ayrıntılı hangi dersten ne kadar net geldiyse yazar mısınız, fikir olsun
-
arkadaşlar benim p48 80. ingilizcesiz guy dışında bir sınava girme ihtimalim nedir sizce?
-
@miranda vmy gelirse olmaz demeyin başvurun. Bu sene 80 üstü isteyen herkes başvurdu sanıyorduk ama isteyip de gelmez diye başvurulmamis. Zaten yeterince başvuru bile olmadı hatta birçok puan türü vardı, ona rağmen düştü. Kısaca internet üzerinden başvuru varsa başvurun gitsin.
-
@miranda dguy olur
-
@falanfilan teşekkürler. peki ne sıklıkla açılıyor sınav?
-
Arkadaşlar merhaba, tebrik ediyorum hepinizi öncelikle
Çeko mezunuyum sgk denetmenliği istiyorum. Bu yıl kursa gittim fakat pek çalışmadım derslerin çoğuna da yabancıydım. P48 puanım 62, p42 72, p3 68. Maliye ve muhasebe netlerim tek haneli.
Kafam çok karışık çok zorlu bir süreç sizce bu yıl tekrar hazırlanayım mı yoksa bırak sen bu işi yapamazsın mı dersiniz. Bu puanlara sahip biri 1 yıl içinde 85 puanı görebilir mi? Tekrar kursa gitmeli miyim? Tecrübeli arkadaşların fikirleri çok önemli teşekkür ederim şimdiden.