Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@gresham-t bu arada basligin 1000. iletisi senden geldi bizden 2 kg kuzu pirzola kazandin afiyet ile yemen dilegi ile
-
@lion cidden mi yaşasın:))) valla hep boyle bı dalyaya istemeden sahip olmak isterdim. Bu bı şeylerin işareti olabilir mi bı başarının vs lütfen beni inandır dostum buna
-
@gresham-t hey ahbap o is oldu bil sen oldu mu?
-
@gresham-t daha dikkatli oluruz hocam artık teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
@north-remembers hep bu sambacilarin yuzunden oldu gerci adamlar gemide sikinti var gondermeyelim dediler ama bizimkiler olsun muhim degil dedi iste sonrada bu mevzu patlak verdi.
-
@lion inşallah bakalım
-
@lion biliyorum hocam almamalıydık o hayvancağızları ama
-
@north-remembers mangali gömdün sesin cikmiyor
-
@lion evet hocam etkisinden çıkamadım hala
-
Löp löp ne gömelim diye düşündüm: Aklıma Kurbağa bacağı, maymun beyni, hamamböceği haşlaması geldi. Sonra dedim başlığı gördükçe sapıtma, git tabldotta 4 çeşit ev yemeği ye, karnını doyur tenkitinde bulundum.
-
@antimülakat hocam tayland'da bir süre bulundunuz mu böcek falan
-
@antimülakat tam Allah'ım başlığa baak =] derken yorumunuza denk geldim. Oda arkadaşlarımdan birini hatırlattız kendisi Vietnamlıydı, odaya birgün ağaç böceği girmiş, normalde korkmam ama böcek 1.5 ösym silgi boyutunda hamam böceğine benzeyince çığlığı kopardım. Koşup ayağıyla ezdi. Dediği lafta şu "şanslısın ülkemde olsaydık seni ateşin üstünde yavaşça öldürürdüm. Yihehehe" sonrada israf diye üzüldü o.O Meğer onların ülkesinde böcekleri bizim domatesleri serada yetiştirmemiz gibi yetiştiriyorlarmış. Street food olarak çerez niyetine yeniyormuş. Tabi burda verdiği subliminal mesaj sizin korktuğunuzu biz çerez diye yiyoruzdu konuşmanın o kısmını es geçersek en zırvaca şeyleri kendisi sayesinde tattım sağ olsun. :)))
-
@hayatım-sınav iyidir hocam kültür öğrenmek güzeldir. Her ülkenin bir yemek kültürü var. Bizim yediğimiz şeylerde başka ülkelerce yadırganabilir ama biz yine de yukarıda saydığımız şeyleri yemeyelim mümkünse.
-
@antimülakat yok hocam eklem bacaklılara bulaşmadım bulaşmayı da düşünmüyorum karides hariç
-
@hayatım-sınav arkadasina pastirmali kuru fasulye yaninda cacik ve sogan piyazi yedirseydin vietnamdan turkiyeye siginma basvurusu goc idaresi genel mudurlugune mi yapiliyordu sorusuna muhattap olurdun
-
@lion daha doğrusu burdan acile nasıl gidilir diye sorardık muhtemelen o bünyeye ağır bunlar Aspavaya göre çeyrek porsiyon oradan hesap edin artık
-
@hayatım-sınav ALLAH yardim etsin ne diyeyim. Bocek yiyorlar onlarida ALLAH oyle yaratmis ac ac gidecekler. Hele hindistandakiler et yemeden gocup gidiyorlar
-
O değilde şu turşuyu icat edeni rahmetle yâd ediyorum. Sen bu lezzeti nasılda keşfettin, kimden öğrendin, nasıl düşündün? Mucitsin mucit olmaya da keşke patentini alsaydın
-
@antimülakat turşu mu yiyorsun şu anda?
-
@antimülakat salgamida unutmamak gerekir helede acili salgam o nasil bir guzelliktir