Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@sınavsayar sağol hocam vallahi dünya para versen yiyemezsin böyle keyifli ve lezzetlisini. Forumdaşlara da bizlerden şiddetle tavsiye olunur
-
@aroma hocam ciğer önemli bir kültür. Ben en çok İzmir Işıkkente sanayi içinde yediğim ciğeri özlüyorum. Şiş değil ama yaprak ciğer şeklinde idi. Bilenler bilir efsane bir lezzet olarak tadı hala damağımda. Adı meşhur ciğerci diye aklımda kalmış.
-
@antimülakat Edirne Aydın tava ciğeri tek geçerim hocam tavsiye ederim
-
@north-remembers denk gelirsem muhakkak gideyim hocam. Tavsiyenizi hemen not aldım. Bu arada Muğla - Yuvarlak Çay ve Alanya - Dimçayı aynı mantıkla dizayn edilmiş iki yer. Bence ikisi de görmeye değer ancak yemek yemeye değmez. Hem çok lezzetli bir menü hazırlanmıyor hem de fiyatlar biraz yüksek. Sadece gezin tavsiyemiz bu yönde.
-
Perde ciğer şiş de benim için efsanedir ama ciğer soyulmuş olacak ki kokmasın
-
@antimülakat aynen ızmirdeyken adını duydum dersane günlerinden fırsat bulamadım bu türlü
-
Ciğerci Apo da tantuni işine de girmiş. Gerçekten mantıklı hamle olmuş. Bence pahalı çok mu iyi derseniz bence değil.
-
Ankaralılara bir çiğ köfte tavsiyesi dostlar: Apikoğlu. Yılların eskitemediği ve değiştiremediği lezzet. Ankara Kızılay'a yolu düşen dostlar, Kumrular sokakta. Güvenpark ın arkasında Çağdaş market var onu geçip ilk sağdaki caddeye doğru yürüyün. Orada kime sorsanız tarif eder. Çiğ köfteye bakış açınız değişecektir benden demesi.
-
Bir de son olarak bu Konya'daki Taka ve Memiş Usta balık işini İç Anadolu'da bilmediklerini bana gösterdi. Konya'nın en iyi balıkçıları olarak bilinen yerler bile dondurulmuş balıkla beni kandırmaya çalışırsa daha da Konya'da balık yemem.
-
@antimülakat ben de ileride gerçekleştireceğim hayallerimin arasına not aldım inşallah adım adım gezeceğim güzel yurdumu. Teşekkür ederim
-
Bu saatte denk geldiğim bi videodan sonra canım felaket kokoreç ya da tantuni istedi yanına acılı şalgam suyu
-
Kuzu sarma diye bir lezzet var. O ne öyle ya! Niye daha önce keşfedememişiz. Şahane gerçekten denemenizi tavsiye ederim dostlar.
-
Aydin Yenipazar daki hukul pide ve özelikle tahinli pideler nerden aklıma geldi gece gece ..Doymak bilmiyorum yine bu sıralar
-
@aroma Dolapta su içinde yoğurt.
-
@paretowilfredo üzüldüm:) Bize buyur irmik helvası dondurmalı yaptım gece gece doyma hissimi kaybettim galiba
-
@aroma hanım ne yapıyorsunuz öyle (!) Afiyet olsun diyeyim ne diyeyim dostum, ben de yoğurda toz şeker atayım bari Çocukluğumun değişmez lezzeti
-
@paretowilfredo benim helva ne ki dostum çocukluk lezzeti yanında size de afiyet olsun bunlar hep stresten bakmayın siz bana
-
@aroma Aman sağlığınıza dikkat edin dostum. Zaten stres canımızı okuyor. Üzerine bir de kötü beslenmeyi kaldırmaz bünye. Yoksa tabi ki afiyet olsun
-
Sonunda Ege'de de yenilecek bir şey buldum. Akçapınar Tostçusu. Tost deyip geçmeyin, yolunuz Muğla'ya düşerse muhakkak yemeye çalışın. Tadı damağınızda kalacaktır.
-
Zayıflar cehennemlik