Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@north-remembers Ramsey'in üstüne çok gidiliyor bence. Rahmetli'nin hakkıydı o taht. Little Finger Sansa'yı satmasaydı Ramsey sevilen bir karakter bile olabilirdi :))
-
@north-remembers oda şu starklarda ki üvey evlada yaptı yapacağını sansa da kendine bi kraliçe edası verdi ama uyuzum kıza sevemiyorum 🤭🤭🤭
-
@secret Sansa koca aileyi yaktı bence sırf güç için. Kafası da hala aynı çalışıyor. Ben de sevemedim kendisini
-
@onuktekin Düşman başına hiç sevilecek tarafı yoktu
-
@secret ben de Sansayı pek sevemiyorum her an aklı karışacak gibi ama en sondaki iş birliği çok güzeldi little finger
-
@north-remembers Bence eğlenceli adamdı ya. Theo'ya yaptığı bence müthişti hakettiğini buldu. Sansa da hakettiğini buldu aslında. Bütün aileyi perişan etti cezası da Ramsay oldu. Ramsay başka ne yaptı ki Arkadaşlarını mı sattı? Sevdiğini statüsü yüzünden terk mi etti? Bacısıyla mı beraber olsdu? Sansa gibi ailesini mi sattı? Yok efendim yok Ramsay iyiydi aslında hatta şuraya bununla ilgili güzel bir yazı bırakayım. Ramsay'i yanlış tanımasın kimse
Ramsay Bolton Güzellemesi link...
ned stark memleketi sattı dünyadaydı gözü,
robb stark dönekti tutmazdı sözü,
jon snow düşmanla eğleşir güvenilmez özü,
yiğidim ramsay'imi itlere yedirdiler.irfangerekli der ki kılıçlar çelik çağ bronz,
bu alemde vermeyeceksin koz,
bir sosyopat eseri bu game of thrones,
yiğidim ramsay'imi itlere yedirdiler..
-
@onuktekin küçük kardeşi arya korur arya ölürse bran .. sansa sığıntı sinsi sünepenin teki
En azından cercei kötüyse de alasını yapıyor sansa gibileri normal hayatta da sevmem kimin tarafına geçse ondan yana 🤭 -
@north-remembers sansayı sırf güzel diye dizide tutuyorlar hiçbir özelliği yok
Hiç o anneden bu kız olur mu ? -
@onuktekin yeni doğmuş kardeşini tazılarına yedirdi bu bile tek başına yeterli bir sebep
-
@north-remembers sansa da stark olarak babasının ölümüne haklı babam ihanet etti dedi hain
-
@secret Bran ve Arya efsane Sansa Little Finger'ın başka bir versiyonuna evrildi artık :))
-
@north-remembers Babasının suçu
-
@secret olmaz hocam ama güzel kız yani ah biraz da zekasını kullansaydı salaklıklar yapmasaydı
-
@secret şansa bak 155 ararınnn....
-
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret şansa bak 155 ararınnn....
Sansa ️
-
@onuktekin hayırsız ramsay babasını da hiç sevmezdim starkları arkadan bıçaklayan adam red wedding aklımdan çıkmaz hiç
-
@north-remembers şimdi genelleme yapmayım Allah akıl fikir versin
-
@north-remembers red wedding de iyi olsu sansa gibi salak abisi robb da gitti
-
@secret doğru rob da ayrı zekasızdı bi kadın uğruna ailesi gitti
-
@north-remembers gel seni starklardan kurtaralım