Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@tardukağan evet reflü başımın tatlı belası kendileri teşekkür ederim. Löp löp yemeye devam
hocam sizinle nba maçlarına gidip amerikalılar gibi tıka basa yemek yemek isterdim :))
-
@tardukağan ahahahahah bir gün atanınca yeterince paramız olunca neden olmasın hocam Tercihini yap ailesi Amerika seyahati New York, Times Square'a uğramadan olmaz ama. Amerikalıların yemek alışkanlıkları kötü ya Türk yemekleri yöresi neresi olursa olsun fark etmez inanılmaz haz alıyor insan.
-
Bu basliga ugramayali uzun zaman oldu. Lokmata ta ta ta diyorum bilen bilir
-
Yemeyin boş verin. Kilo bunlar hep.
-
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@tardukağan ahahahahah bir gün atanınca yeterince paramız olunca neden olmasın hocam Tercihini yap ailesi Amerika seyahati New York, Times Square'a uğramadan olmaz ama. Amerikalıların yemek alışkanlıkları kötü ya Türk yemekleri yöresi neresi olursa olsun fark etmez inanılmaz haz alıyor insan.
hocam o zaman adanaya gideim, acılı bir adana fena olmaz. Yanında da şalgam.. Oh mis
-
@tardukağan nedense bir tek şu adana kebabı sevemedim. Benim gibi düşünen var mı Adana Kebap ile ilgili???
-
@tardukağan damağıma lezzeti geldi şuan mis misss
-
@antimülakat, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@tardukağan nedense bir tek şu adana kebabı sevemedim. Benim gibi düşünen var mı Adana Kebap ile ilgili???
Size tandır kebabı öneriyorum o zaman :))
-
Neden bu kadar gerildiniz anlamadım Alt tarafı işin gırgırına alarak demiştim sadece. Sakin olun...
-
Aslanda makarna manti yerse ( kayseri mantisinin cakmasi) vay bu memleketin haline. Bu gidisle ekmegin arasina ekmek koyup yiyecegiz diyecem ekmegede zam geldi.
-
@lion o da güzel oluyor bence böyle makarnanın içine kıyma harcını dolduruyorsun haşlayıp üzerine yoğurt ve bol tereyağlı salçalı sos gezdirip afiyetle yiyorsun. Afiyet olsun size de
-
@north-remembers tabi bunada sukur lakin suan odun atesinde agir agir pismis bir parca etli guvec olsaydi yaninda meyhane pilavi kasik salata ve sodali bol kopuklu ayran cila niyetine bol serbetli revani.. hayat bayram olurdu
-
@lion kahvaltılık gevrek yerken şu yazdıklarını okumak içimi cız ettirdi sıcacık sobanın üstünde güzelim yemekler kokusunu bile hissettim şuan
-
@north-remembers hayirdir yaza hazirlik mi yapiyorsun k-flex su bu mu yazik caniniza ya ekmegi kesin kilo verirsiniz.
-
@lion yok ara öğün yiyorum aslında yememem lazım süt ile birlikte. Kansızlık çıktı vücudumda demir sıfırlanmış neredeyse. Ispanak yemeği ile uzun uzun bakışacağız akşam
-
@north-remembers akillim bilim adamlarini az takip et yillardir temel reisin ispanak muhabbeti yalan cikti. Ispanakta demir felan yok arastir gorursun
-
@lion iyi oldu bu haber araştırayım
-
Boyoz peynir çay kutsal üçlemesi hatrina ve Kordonda midye günlerine özlemle el sallıyorum
-
Gece 3 suanda itina ile sarilmis kalem gibi sarmalardan 7-10 dal gomme saati. Ustune dolaptaki peripella kavanozundan itina ile 3-5 tatli kasigi cila ve akabinde sigara.. Ataninca peripella nutellaya donusebilir
-
@lion Hocam saat 3'te yaptınız mı bunu cidden?